concurs-pop-drama

Promovare europeană și spectacole-lectură pentru câștigători

62 de piese de teatru din toată țara și din Republica Moldova au fost primite la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, în cadrul preselecției pentru Concursul European de Dramaturgie „Pop Drama”.

Juriul concursului va fi compus din personalități ale lumii teatrale și academice românești, câștigătorii urmând a fi anunțați în cursul lunii iunie 2016. Textele clasate pe primele trei locuri vor fi traduse în limba engleză și vor circula pe platforme europene de dramaturgie, iar piesele clasate pe locul I în România, Italia, Spania și Marea Britanie vor beneficia de spectacole lectură, realizate de actori și regizori profesioniști, și vor fi re-jurizate de către public.

anunt-pop-drama

Finanțat prin programul Europa Creativă, concursul vizează performanța în scrierea unei piese de teatru și promovarea la nivel european a noilor texte dramatice. Pentru a urmări evoluția concursului, vă invităm să vizitați site-ul Universității de Arte din Târgu-Mureș, www.uat.ro, precum și site-ul oficial al concursului, www.popdrama.eu.

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Concurs

costintuchilaCONCURSconcurs pop drama,Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Promovare europeană și spectacole-lectură pentru câștigători 62 de piese de teatru din toată țara și din Republica Moldova au fost primite la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, în cadrul preselecției pentru Concursul European de Dramaturgie „Pop Drama”. Juriul concursului va fi compus din personalități ale lumii teatrale și academice românești, câștigătorii...