unteatru festival aniversare

7 ani de UNTEATRU se sărbătoresc cu Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru, concerte și prietenie, între 19–23 iulie 2017.

aniversare unteatru 7 ani

„La mulți ani dragul nostru prieten! 7 e un număr.    
Distins, ales, clar, vertical, încărcat și poate norocos, dar e un număr. De ani, de luni, de zile, peste 2000 de zile pline de bucurie, alături de oameni dragi. 7 e un număr pe care sperăm să-l multiplicăm la infinit. Ca într-un basm în care cifra asta magică pare un prag pe care dacă-l depășim, ni se arată minunile lumii toate. Am crescut în 7 ani cât alții în mai mulți, familia UNTEATRU e din ce în ce mai numeroasă și mai frumoasă. Când o să suflam în lumânări, nu o să ne dorim altceva decât să fim mereu prea îndrăgostiți de ce facem, să ne entuziasmăm prea tare, să ne supăram exagerat, să fim nejustificat de fericiți, să ne aventurăm periculos de mult, să mergem prea departe, să încercam cam mult, să îndrăznim nepermis de mult, să ne iubim prea de tot.
La mulți mulți mulți înainte!

Ne faci fericiți.”

Andrei și Andreea Grosu, fondatori UNTEATRU

Programul Zilelor UNTEATRU: click aici.

Vezi: arhiva UnTeatru

Arhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSAREandrei si andreea grosu,aniversare,micro-festival de teatru,unteatru,zilele unteatru
7 ani de UNTEATRU se sărbătoresc cu Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru, concerte și prietenie, între 19–23 iulie 2017. „La mulți ani dragul nostru prieten! 7 e un număr.     Distins, ales, clar, vertical, încărcat și poate norocos, dar e un număr. De ani, de luni, de zile, peste 2000 de...