productie dot spot media abator date spectacole

În cadrul programului „Nocturne” al Teatrului „Nottara” din Bucureşti, Compania de producţie Dot Spot Media Productions prezintă luni, 24 martie, 7 aprilie şi 14 aprilie 2014, la ora 19.30, la Sala „George Constantin” piesa Abator de Marco di Stefano. Regia spectacolului: Mădălina Ţurcanu.

abator marco di stefano madalina turcanu teatrul nottara

În distribuție: Aura Călăraşu-Hasnaș, Ioana Visalon. Scenografia şi intermezzo-uri video: Victor Luca Grecu. Costume: Studio Cabal. Spectacol sprijinit de Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso” din Bucureşti.

abator marco di stefano teatrul nottara

Abator. Foto: Dot Spot Media

Piesa de teatru Abator (Mattatoio) este o investigaţie a timpului în care trăim, a valorilor morale şi a limitelor demnităţii umane din acest prezent al nostru. Subiectul propus pleacă de la o realitate îngrijorătoare. Împinşi de sărăcie, tot mai mulţi europeni îşi oferă spre vânzare părţi din propriul corp, unul sau chiar mai multe organe: un rinichi, o bucată de ficat, corneea, măduva spinării. În viziunea dramaturgului italian Marco di Stefano acest lucru este o formă de prostituţie extremă. Abator nu este un manifest anticapitalist ci o interogaţie asupra corpului uman dezbrăcat de orice sacralitate, o investigaţie a nevoilor, materiale sau nu, care duc la alegeri extreme.

Marco_Di_Stefano

Marco di Stefano

Ritmul alert, aproape cinematografic al spectacolului va capta cu siguranţă atenţia publicului de toate vârstele: este în definitiv o felie de viaţă din povestea vieţii a două femei.

mattatoio marco di stefano montare romaneasca bucuresti

Biletele se pot procura de la agenţia de bilete a Teatrului „Nottara” din București (nr. de telefon pentru rezervări: 021 317 41 01021 317 41 01) sau de pe site-ul Teatrului „Nottara”.

Preţul întreg al biletului: 34,56 lei. Preţul redus al biletului: 17,28 lei.

Pentru alte relaţii privind informaţii de presă referitoare la spectacol ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@dotspot.ro.

Dot Spot Media este o companie de producție si post-producție de film, producție de teatru si evenimente culturale. Detalii pe pagina de facebook: Dot Spot Media.

Videoclip

 

costintuchilaPREMIERĂabator de marco di stefano,Aura Călăraşu-Haşnas,cornee,dot spot media productions,ficat,institutul italian de cultura,Ioana Visalon,Mădălina Ţurcanu,mattatoio,rinichi,sala george constantin,spectacole nottara,teatrul nottara progeamul nocturne,vânzare de organe
În cadrul programului „Nocturne” al Teatrului „Nottara” din Bucureşti, Compania de producţie Dot Spot Media Productions prezintă luni, 24 martie, 7 aprilie şi 14 aprilie 2014, la ora 19.30, la Sala „George Constantin” piesa Abator de Marco di Stefano. Regia spectacolului: Mădălina Ţurcanu. În distribuție: Aura Călăraşu-Hasnaș, Ioana Visalon....