Teatrul Național din Cluj-Napoca a pus în vânzare abonamentele pentru anul 2017. Concepute pe mai multe categorii, acestea vă oferă posibilitatea de a viziona spectacolele noastre la preţuri atractive.

Astfel, abonamentele Junior, Young şi Senior costă 45 de lei şi se adresează exclusiv elevilor, studenţilor şi, respectiv, pensionarilor, care beneficiază de câte şase bilete la teatru, pentru ei şi invitaţii lor, la oricare dintre reprezentaţiile din stagiunea teatrului, cu excepția premierelor. Abonamentele Silver şi Gold, în valoare de 80 de lei şi, respectiv, 120 de lei, pot fi achiziţionate de către toate categoriile de spectatori şi asigură locuri preferenţiale în sala de spectacol. Abonamentul Platinum, în valoare de 1.200 de lei, permite accesul a două persoane la un număr nelimitat de spectacole ale teatrului, inclusiv la premiere, şi asigură locurile cele mai bune din sală. 

Abonamentele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală: Piața Ștefan cel Mare nr. 14. Abonamentele Silver, Gold sau Platinum se pot achiziționa și online, de pe platforma biletmaster.ro.

Comunicat al Teatrului Național din Cluj-Napoca

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIabonamente 2017 national cluj,teatrul national cluj
Teatrul Național din Cluj-Napoca a pus în vânzare abonamentele pentru anul 2017. Concepute pe mai multe categorii, acestea vă oferă posibilitatea de a viziona spectacolele noastre la preţuri atractive. Astfel, abonamentele Junior, Young şi Senior costă 45 de lei şi se adresează exclusiv elevilor, studenţilor şi, respectiv, pensionarilor, care beneficiază...