teatrul anton pann vermine radiante

Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prezintă luni, 8 mai 2017, ora 19.00, la Teatrul Excelsior, spectacolul Vermine Radiante de Philip Ridley, regia: Botos Bálint. Din distribuție fac parte actorii: Szász Réka, Andrei Brădean și Ana Șușca.

Este a treia vizită pe care Teatrul “Anton Pann” o face la Teatrul Excelsior, după Ești un animal, Viskovitz! și Respiră și de fiecare dată publicul bucureștean a primit cu căldură și entuziasm tânăra trupă de actori de la Vâlcea și spectacolele sale.

verrmine radiante

Vermine Radiante este un spectacol despre vis, despre cuplu, despre a construi împreună și a-și stabili priorități. De ce avem nevoie (în afara de bani) pentru a trăi un vis? Și anume, să avem propria casă de vis. Avem nevoie de noroc? De statul ocrotitor? Sacrificii? Ajutorul lui Dumnezeu? Poate chiar minuni. Din când în când se mai întâmpla și minuni… Minuni care ne transformă realitatea în vis. Dar oare cum e visul? Frumos? Luminos? Sau un coșmar? Sau toate la un loc? Sunt întrebări și situații cu care protagoniștii spectacolului Vermine Radiante, Jill (Szász Réka) și Ollie (Andrei Brădean), se confruntă și pentru care încearcă să găsească un răspuns.

foto vermine teatrul anton pann

Philip Ridley, autorul piesei Vermine Radiante, este un intelectual englez care se manifestă în zone ale artei extrem de variate: literatură, dramaturgie, poezie, scrie scenarii de film și televiziune, compune muzică, face fotografie. Cunoscutul ziar londonez ”The Guardian” îl definește ca fiind un geniu incomod și sumbru. În calitate de dramaturg și regizor de film și teatru a primit importante premii la Locarno, Stockholm, Cannes, Londra.

spectacol vermiine radiante

Imagini din spectacol. Sursa foto: Teatrul ”Anton Pann”

Vă invităm, așadar, la un spectacol cu și despre tineri, la un periplu în lumea zbuciumată a celor care visează frumos și vor cu tot dinadinsul să-și pună în aplicare visele.

Comunicat al Teatrului ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIAna Șușca,Andrei Brădean,Botos Bálint,esti un animal viskovitz,philip ridley,Szász Réka,teatrul excelsior,Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea,Vermine Radiante
Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prezintă luni, 8 mai 2017, ora 19.00, la Teatrul Excelsior, spectacolul Vermine Radiante de Philip Ridley, regia: Botos Bálint. Din distribuție fac parte actorii: Szász Réka, Andrei Brădean și Ana Șușca. Este a treia vizită pe care Teatrul “Anton Pann” o face la Teatrul...