george constantin amintiri cu si despre actori rrc mariana ciolan

Emisiune de Mariana Ciolan

Consecventă programului său de a vă oferi portrete monografice ale unor mari actori români, evocându-i și readucându-i astfel în actualitate cu mijloacele de care dispunem, Revista Teatrală Radio a dedicat luna mai 2014 lui George Constantin (3 mai 1933–26 aprilie 1994).

george-constantin evocare emisiune de mariana ciolan

George Constantin

Au apărut pe acest site texte cu caracter biografic (rubrica Remember de Annie Muscă, în 3 mai 2014), amintiri, portrete jurnalistice și evocări ale marelui actor, fotografii inedite, prezentări ale spectacolelor cu George Constantin difuzate la Radio România Cultural. În mai, Teatrul Național Radiofonic a programat 13 piese care îl au în roluri principale pe George Constantin, înregistrări din Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii.

afis auditie iona de marin sorescu evocare george constantin

Luni, 19 mai 2014, a avut loc Evocarea George Constantin la clubul Ramada Majestic din București, în cadrul programului Teatrului Național Radiofonic, Ne auzim la Majestic. Invitați: Annie Muscă, Dan Puican, Marina Spalas, Mihai Constantin, Vasile Manta. A prezentat: Costin Tuchilă. Cu acestă ocazie a fost ascultat spectacolul Iona de Marin Sorescu, cu George Constantin în regia lui Dan Puican (1992). 

Vineri, 6 iunie 2014, la ora 16.05, emisiunea realizată de Mariana Ciolan la Radio România Cultural, Amintiri cu actori, amintiri despre actori a fost dedicată evocării lui George Constantin la Majestic.   

george constantin comemorare 20 ani revista teatrala radio

logo revista teatrala radioVezi: Trei fotografii inedite cu George Constantin

Acel actor unic și minunat și neliniștea lui continuă spre zbor de Rodica Mandache

Annie Muscă: „Mergem la teatru și parcă așteptăm să apară pe scenă George Constantin”

„Cymbeline” sau strania poveste a unui romance, cronică de teatru radiofonic de Cristina Chirvasie

George Constantin, un mare timid de Loreta Popa 

Revista Teatrului Național Radiofonic, 18–25 mai 2014, realizator: Domnica Țundrea

Evocare George Constantin la Majestic

George Constantin în „Candida” de G. B. Shaw de Costin Tuchilă

George Constantin în „Iona” de Marin Sorescu

George Constantin la rubrica „Remember” de Annie Muscă

20 de ani de la plecarea lui George Constantin de Costin Tuchilă

Luna mai, dedicată actorului George Constantin

costintuchilaEVOCĂRIamintiri cu actori amintiri despre actori,annie muscă,costin tuchilă,detalii despre montyarea cu iona de marin sorescu,emisiune de mariana ciolan,emisiuni rrc,evocare george constantin,foto auditii majestic,marina spalas,mihai constantin,ne auzim la majestic,teatru radiofonic,unchiul vanea cu george constantin,vasile manta
Emisiune de Mariana Ciolan Consecventă programului său de a vă oferi portrete monografice ale unor mari actori români, evocându-i și readucându-i astfel în actualitate cu mijloacele de care dispunem, Revista Teatrală Radio a dedicat luna mai 2014 lui George Constantin (3 mai 1933–26 aprilie 1994). George Constantin Au apărut pe acest site...