aniversare revista teatrala radio

Mâine, marți, 21 octombrie 2014, site-ul Revista Teatrală Radio va împlini un an de funcționare

logo revista teatrala radioProiect Radio România Cultural, Revista Teatrală Radio, realizată de o echipă de redactori și realizatori din cadrul redacțiilor Teatru și România Cultural ale Societății Române de Radiodifuziune, în formatlogo rrc multimedia, s-a lansat cu ocazia aniversării a 85 de ani de existență a Radio România (1 noiembrie 2013). Primele postări pe site: luni, 21 octombrie 2013. Redactor șef: Attila Vizauer. Realizator site: Costin Tuchilă.

De atunci am dorit să vă informăm, prin postări zilnice, despre evenimentele vieții teatrale românești și ale Teatrului Național Radiofonic, dar și despre mari personalități teatrale din trecutul mai îndepărtat și mai apropiat, oferindu-vă, pe lângă știri, cronici de teatru, interviuri, evocări, portrete, eseuri. Mâine, cu ocazia unui an de funcționare – și alte detalii despre intențiile și structura acestui site. 

În paginile electronice ale revistei vom publica mâine, la aniversare, gânduri și aprecieri ale cititorilor și colaboratorilor noștri.

revista-teatrala-radio-redactia-teatru-romania-cultural

Tuturor celor care au binevoit să ne transmită impresiile lor, mulțumirile noastre!

costintuchilaPROMO1 noiembrie 2013,revista teatrala radio,reviste de teatru online,site-uri de teatru,srr,teatrul national radiofonic
Mâine, marți, 21 octombrie 2014, site-ul Revista Teatrală Radio va împlini un an de funcționare Proiect Radio România Cultural, Revista Teatrală Radio, realizată de o echipă de redactori și realizatori din cadrul redacțiilor Teatru și România Cultural ale Societății Române de Radiodifuziune, în format multimedia, s-a lansat cu ocazia aniversării...