auditie majestic iona george constantin

ne auzim la majesticLuni, 19 mai 2014, la Clubul Ramada Majestic din București, în cadrul tradiționalelor întâlniri cu publicul ale Teatrului Național Radiofonic, „Ne auzim la Majestic”, a fost evocat actorul George Constantin, căruia Revista Teatrală Radio i-a dedicat luna mai a acestui an. Evocarea de la Majestic i-a avut ca invitați pe Rodica Mandache, Dan Puican, Annie Muscă, Mihai Constantin. A prezentat: Costin Tuchilă.

george constantin evocare ramada majestic mai 2014

George Constantin

Spectacolul ales pentru audiție a fost Iona de Marin Sorescu, în regia lui Dan Puican (1992), una dintre marile înregistrări din Fonoteca de aur, care păstrează vocea lui George Constantin.

annie musca mihai constantin majestic evocare george constantin

Annie Muscă și Mihai Constantin, Majestic, 19 mai 2014

În 26 aprilie 2014 s-au împlinit 20 de ani de la despărțirea de George Constantin. La rubrica Remember din 3 mai, ziua de naștere a actorului, citiți un substanțial portret realizat de Annie Muscă.

Detalii despre evocarea de la Majestic în interviul cu Annie Muscă, difuzat la emisiunea GPS Cultural, realizator: Dana Pitrop, Radio România Cultural, 19 mai 2014 (orele 18.20–19.00)


george constantin comemorare 20 ani revista teatrala radio

Vezi:  George Constantin, un mare timid de Loreta Popa 

Revista Teatrului Național Radiofonic, 18–25 mai 2014, realizator: Domnica Țundrea

Evocare George Constantin la Majestic

George Constantin în „Candida” de G. B. Shaw de Costin Tuchilă

George Constantin în „Iona” de Marin Sorescu

George Constantin la rubrica „Remember” de Annie Muscă

20 de ani de la plecarea lui George Constantin de Costin Tuchilă

Luna mai, dedicată actorului George Constantin

 

costintuchilaAUDIȚII LA MAJESTICannie muscă despre george constantin,costin tuchilă,george constantin majestic 19 mai 2014,gps cultural,mihai constantin,ne auzim la majestic,ona,portete de actori,proiecte tnr,ramada majestic,scenă
Luni, 19 mai 2014, la Clubul Ramada Majestic din București, în cadrul tradiționalelor întâlniri cu publicul ale Teatrului Național Radiofonic, „Ne auzim la Majestic”, a fost evocat actorul George Constantin, căruia Revista Teatrală Radio i-a dedicat luna mai a acestui an. Evocarea de la Majestic i-a avut ca invitați pe...