teatrul in culise asteptandu_l pe marot

Joi, 11 august 2016, la ora 20.00, în sala La Scena din București (Calea Călărașilor nr. 55) Teatrul „În culise” prezintă în premieră spectacolul Așteptându-l pe Marot. Text și regie: Theo Herghelegiu. Cu: Bogdan Talașman, Damian Victor Oancea, Dana Vulc.

asteptandu l pe marot

În anii ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar ei, asemeni personajului din celebra piesă Așteptându-l pe Godot, n-au mai venit niciodată.

În anii ’90, noi și părinții noștri i-am așteptat din nou. Pe americani, pe europeni, pe eschimoși – oricine era bine venit, numai să ne ghideze puțin prin democrația care ne lovise crunt. Sub centură. Iar aceștia au venit sau n-au venit.

Dana Vulc

Dana Vulc

În 2016, unii dintre noi încă mai așteaptă ceva. Sau pe cineva… Depinde de gradul de implicare al fiecăruia. Așteptându-l pe Marot de data asta, într-un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care… încă așteaptă.

Theo herghelegiu Foto Paul Buciuta Rompres

Theo Herghelegiu. Foto: Paul Buciuță, Rompres

Rezervări bilete: aici sau la tel. 0735 026 762

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Premieră 

costintuchilaPREMIERĂdana vulc,în culise,la scena,theo herghelegiu
Joi, 11 august 2016, la ora 20.00, în sala La Scena din București (Calea Călărașilor nr. 55) Teatrul „În culise” prezintă în premieră spectacolul Așteptându-l pe Marot. Text și regie: Theo Herghelegiu. Cu: Bogdan Talașman, Damian Victor Oancea, Dana Vulc. În anii ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar...