asteptandu-l-pe-marot

Miercuri, 19 octombrie 2016, de la ora 20.00, Teatrul În Culise din București (Calea Călărașilor nr. 55) va fi gazda spectacolului semnat de Theo Herghelegiu: Așteptându-l pe Marot, un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care… încă așteaptă. Cu: Bogdan Talașman, Damian-Victor Oancea, Dana Vulc. Text și regie: Theo Herghelegiu.

Obișnuită să-i pună publicului oglinda adevărului în față, Theo Herghelegiu, una dintre cele mai importante voci din zona independentă a scenei românești, propune un nou spectacol care vorbește despre slăbiciunea de a lăsa timpul să treacă sperând că lucrurile se vor întâmpla de la sine.

theo-herghelegiu-foto-paul-buciuta-rompres

Theo Herghelegiu. Foto: Paul Buciuță, Rompres

În anii ’50 (stră)bunicii noștri îi așteptau pe americani. Dar ei, asemeni personajului  din celebra piesă Așteptându-l pe Godot, n-au mai venit niciodată.
În anii ’90, noi și părinții noștri, i-am așteptat din nou. Pe americani, pe europeni, pe eschimoși – oricine era binevenit, numai să ne ghideze puțin prin democrația care ne lovise crunt. Sub centură. Iar aceștia – au venit sau n-au venit.

În 2016, unii dintre noi încă mai așteaptă ceva. Sau pe cineva… Depinde de gradul de implicare al fiecăruia.

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIAșteptându-l pe Marot,theo herghelegiu
Miercuri, 19 octombrie 2016, de la ora 20.00, Teatrul În Culise din București (Calea Călărașilor nr. 55) va fi gazda spectacolului semnat de Theo Herghelegiu: Așteptându-l pe Marot, un spectacol despre expectații, false identități și imposibilitatea de a pune lucrurile la locul lor, într-o țară care... încă așteaptă. Cu:...