pe bolta cand apare luna aylin cadir

Îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, Aylin Cadîr, pe care ați putut-o admira, de la o stagiune la alta, începând din 2009, jucând pe scenele Naționalului în spectacole precum ”Lecția” de Eugène Ionesco, ”Dineu cu proști” de Francis Veber sau ”Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu și mai recent în concertul-spectacol ”Magic Național”, vă invită la propriul concert. 

Vineri, 28 septembrie, de la ora 20.00, în Amfiteatrul de pe acoperișul TNB vor răsuna acorduri minunate, reunite sub genericul ”Pe boltă când apare luna!”

În acest concert, Aylin Cadîr va fi acompaniată de trupa sa, pe care a înființat-o în anul 2012, The Lucky Charms.

pe bolta cand apare luna

Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o și mai mult de vocația ei muzicală, și astfel a ajuns la inimile oamenilor, prin cuvânt și prin muzică.

În primul ei album, ”Cloud”, încântătoarea Aylin Cadîr explorează jazzul îmbinându-l cu influențe pop și – neapărat retro (văzându-se ea mai degrabă ”o tipă de modă veche”), iar ca rezultat găsim o combinație unică și foarte personală.

Trupa ei, The Lucky Charms este formată din tineri muzicieni de top ai scenei de jazz din România. Împreună cu ei, Aylin Cadîr explorează zone muzicale marcate de originalitate, combinând influențele românești cu cele orientale și retro cu un mix rafinat de jazz și pop. În repertoriul lor se află compoziții proprii sau aranjamente originale ale standardelor de jazz cunoscute, precum și piese compuse special pentru trupă.

Împreună au susținut o mulțime de concerte în ultima vreme, au participat la festivaluri (Wonderday, Jazz în foișor, AAA în Cișmigiu, Jazz Sindicate Sessions) și la diverse evenimente corporate și private. ”Fericirea”, ”Chemistry”, ”Half of me”, ”My favorite melody” sunt câteva dintre videoclipurile lor.

aylin_concerte_img_1

Aylin Cadîr

În Amfiteatrul cel nou de pe acoperișul TNB, Aylin Cadîr și The Lucky Charms vă așteaptă să petreceți împreună o plăcută seară muzicală de sfârșit de septembrie, ”Pe boltă când apare luna”!

Bilete mai puteți găsi la Casa de bilete TNB, precum și online, pe www.mystage.ro.

Comunicat al Teatrului Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

 Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIaylin cadîr,teatrul național bucurești,The Lucky Charms
Îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, Aylin Cadîr, pe care ați putut-o admira, de la o stagiune la alta, începând din 2009, jucând pe scenele Naționalului în spectacole precum ”Lecția” de Eugène Ionesco, ”Dineu cu proști” de Francis Veber sau ”Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu și...