teatrul-maghiar-timisoara-oferta-babysitting

Timişorenii care au copii cu vârsta între 4 şi 12 ani şi doresc să vadă spectacolul montat recent de regizorul Radu Afrim la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, Detalii naive, total lipsite de profunzime din viața și moartea unor spectatori, pot beneficia pe 29 octombrie 2016, ora 19.00 de servicii de babysitting cu personal calificat.

babysitting-teatrul-maghiar-timisoara

Pentru că managementul timpului poate fi dificil, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara urmează exemplul teatrelor din lumea întreagă şi vine în sprijinul părinţilor ocupaţi care îşi doresc să vadă un spectacol de teatru. Copiii vor petrece cele trei ore, cât durează spectacolul, în Sala Studio ocupându-se cu jocuri educative în limba română şi în limba maghiară. În timp ce pedagogul Salamon Katalin supraveghează şi coordonează activităţile copiilor, părinţii pot urmări spectacolul în Sala Mare a Teatrului.

spectacol-radu-afrim

Imagine din spectacolul Detalii naive

Ne propunem ca, pe viitor, opţiunea de babysitting în timpul spectacolelor de la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” să fie disponibilă cel puţin o dată pe lună.

Pentru mai multe informaţii despre serviciul de babysitting sunaţi la numărul de telefon: 0746952899, sau trimiteţi email pe adresa pr@tm-t.ro.

Biletele pentru spectacolul din 29 octombrie se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 în fiecare zi între orele 16–19. Spectacolul este tradus în limba română.

Comunicat al Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIbabysitting,teatrul maghiar de stat timisoara
Timişorenii care au copii cu vârsta între 4 şi 12 ani şi doresc să vadă spectacolul montat recent de regizorul Radu Afrim la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, Detalii naive, total lipsite de profunzime din viața și moartea unor spectatori, pot beneficia pe 29 octombrie 2016, ora 19.00...