bal la palat abracadabra tnb

Făt-Frumos îşi continuă drumul prin poveşti şi duminică, 28 mai 2017. Oare este chiar atât de frumos eroul nostru? Vă invităm să ne jucăm de-a Teatrul şi să ne imaginăm cum ar fi Făt-Frumos ”urât”. Poate că este cu ”moţ în frunte”!

O nouă premieră la Teatrul Naţional pentru Copii ”Abracadabra”! Le rugăm pe prinţese să îşi aleagă Făt-Frumosul şi să participe la Balul de la Palat. Se apropie 1 iunie, mare sărbătoare pentru cei mici, şi pentru întreaga familie. Vă invit să începem mai devreme bucuria sărbătorii, anunţă Magicianul Poveştilor. Prin urmare, vă propun un spectacol din care nu va lipsi Muma Pădurii, care poate nu este chiar aşa de rea precum i s-a dus vestea.

TNCopii_28mai . b

Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vă aşteaptă, duminică, 28 mai 2017, ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional din București, să deveniţi Eroii din Poveste.

Bilete: La Casa de Bilete TNB şi online: https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60

Comunicat al Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra”

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂbal la palat,Drumul lui Făt-Frumos,făt-frumos,magicianul poveștilor,teatrul național bucurești,Teatrul Național pentru Copii „Abracadabra”,ziua copilului
Făt-Frumos îşi continuă drumul prin poveşti şi duminică, 28 mai 2017. Oare este chiar atât de frumos eroul nostru? Vă invităm să ne jucăm de-a Teatrul şi să ne imaginăm cum ar fi Făt-Frumos ”urât”. Poate că este cu ”moţ în frunte”! O nouă premieră la Teatrul Naţional pentru Copii ”Abracadabra”!...