Teatrul-National-Radu-Stanca-din-Sibiu1

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 8 septembrie–10 octombrie 2015. Programul complet al spectacolelor se găsește în fișierul pdf de mai jos.

Până la data de 1 septembrie 2015, biletele se pot cumpăra online, prin portalul www.eventim.ro și în rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești. Pentru biletele cumpărate online se percepe un comision de 10%. 

De la 1 septembrie, biletele se vor putea achiziționa și de la Agenția teatrală din Sibiu, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 17. În cursul lunii august agenția este închisă. 

Pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu nu se pot face rezervări de bilete, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului.

Program TNRS 8 sept.–10 oct. 2015

Comunicat al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

costintuchilaȘTIRIprogram teatrul radu stanca,teatrul național radu stanca
Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 8 septembrie–10 octombrie 2015. Programul complet al spectacolelor se găsește în fișierul pdf de mai jos. Până la data de 1 septembrie 2015, biletele se pot cumpăra online, prin portalul www.eventim.ro și în rețeaua națională...