Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI

interviu cu bogdan saratean de pompilius onofrei

În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio

Compania teatrală BIS din Sibiu a prezentat în cadrul ediției a treia a Festivalului Național de Teatru Independent (Bucureşti, 2–8 noiembrie 2015) două spectacole: luni, 2 noiembrie, la Godot Café-Teatru: Născut în ’90, scenariu de Flaviu Suhastru. Regia: Bogdan Sărătean. În distribuţie trei actori tineri, născuţi în anul 1990: Andrada Grosu, Aneea Opriş şi Claudiu Fălămaş. Premiera oficială a avut loc în 26 ianuarie 2015, la Atrium Cafe Bistro & Art din Sibiu.

Bogdan Saratean trupa BIS

Bogdan Sărătean

Al doilea spectacol, jucat marţi, 3 noiembrie, în aceeași sală, a fost Despre iubire, beție și alte forme de singurătate (un basm muzical cu nuanțe de Stand-Up Tragedy), producție: LIPICIOȘII & BIS Teatru Sibiu. În distribuție: Andrada Grosu, Paul Țilea, Bogdan Sărătean, Claudiu Fălămaş. Premiera spectacolului a avut loc în aer liber, la Păltiniș, în 26 august 2014.

Amănunte despre aceste spectacole și scurte secvențe sonore, în interviul cu Bogdan Sărătean.

logo revista teatrala radioVezi și: Festivalul Național de Teatru Independent, ediția a treia

Arhiva FNTI

pompilius onofrei

Pompilius Onofrei

logo revista teatrala radioAlte interviuri de Pompilius Onofrei:

Marina Constantinescu: „În selecția pentru FNT 2015 nu am avut în vedere un număr, ci doar calitatea și valoarea spectacolelor”

George Remeș: „Teatrul independent este un fenomen tot mai răspândit în România”

Radu Iacoban: „«After Hours», un spectacol despre singurătate și posibilitățile de evadare”

Arhiva rubricii Interviu

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaINTERVIUandrada grosu,bogdan saratean,compania bis sibiu,festivalul national de teatru independent 2015,godot cafe teatru,interviu rtr,lipiciosii,nascut in 90,pompilius onofrei,tineri actori
Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio Compania teatrală BIS din Sibiu a prezentat în cadrul ediției a treia a Festivalului Național de Teatru Independent (Bucureşti, 2–8 noiembrie 2015) două spectacole: luni, 2 noiembrie, la Godot Café-Teatru: Născut în '90, scenariu de Flaviu Suhastru. Regia: Bogdan Sărătean. În distribuţie trei...