60 de ani de la moartea lui constantin brancusi

Teatrul Odeon din București vă invită la spectacolul Brâncuși împotriva Statelor Unite joi, 16 martie 2017, de la ora 19.30, la Sala Studio, zi în care se împlinesc 60 de ani de la moartea artistului. Text și regie: Éric Vigner. Traducere de George Banu. Cu: Mugur Arvunescu, Richard Bovnoczki/ Silvian Vâlcu, Mircea N. Creţu, Marius Damian, Elvira Deatcu, Laurenţiu Lazăr, Relu Poalelungi, Virginia Rogin, Oana Ștefănescu, Carmen Tănase. ​Asistent regie: Vlad Chiriţă. Decor și costume: Constantin Ciubotariu. Light design: Kelig le Bars. Sound design: John Kaced. Producție Teatrul Odeon și Compania Suzanne M (Franța) realizată cu sprijinul Ministerului Culturii din Franța, Institutul Francez, Region Bretagne, Ambasada Franței în România.

Totodată, la inițiativa Institutului Francez din București, spectacolul a fost inclus într-un program de cooperare artistică franco-română în domeniul teatrului contemporan: Théâtre Franco-Roumain și va fi prezentat cu supratitrare în limba franceză.

Spectacolul recreează procesul istoric din 1926–1927, prin care arta modernă și caracteristicile ei sunt recunoscute juridic de către autorități.

Durata spectacolului: 1h 50 min.

Prețul biletelor: 21,20 lei și 12,72 lei.

Comunicat al Teatrului Odeon din București

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Odeon din București

Arhiva rubricii Comemorare

costintuchilaCOMEMORARE60 de ani de la moartea lui Brâncuși,Brâncuși împotriva Statelor Unite,carmen tănase,elvira deatcu,Éric Vigner,Laurenţiu Lazăr,Marius Damian,mircea n cretu,mugur arvunescu,oana ștefănescu,relu poalelungi,Richard Bovnoczki,silvian vâlcu,Teatrul Odeon din București,virginia rogin
Teatrul Odeon din București vă invită la spectacolul Brâncuși împotriva Statelor Unite joi, 16 martie 2017, de la ora 19.30, la Sala Studio, zi în care se împlinesc 60 de ani de la moartea artistului. Text și regie: Éric Vigner. Traducere de George Banu. Cu: Mugur Arvunescu, Richard Bovnoczki/...