teatrul national pentru copii tnb

Duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, micuţii spectatori sunt aşteptaţi cu Povestea Brăduțului.

Toată lumea ştie că luna decembrie este luna copiilor, a pruncului Isus, a darurilor frumoase şi a speranţei.

bucuria bradululi craciun magicianul povestilor

Poate că v-aţi întrebat cum a ajuns Brăduţul de Crăciun în casele oamenilor. Răspunsul îl veţi găsi duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional pentru Copii, unde Poveştile de iarnă continuă.

„Şi, dacă nu aţi început să compuneţi scrisoarea pentru Moş Crăciun, veţi putea să îi comunicaţi chiar voi ce DAR mult visat aţi dori să vă aducă”, ne vesteşte Magicianul Poveştilor.

marian râlea pom craciun povesti copii

Cu un dar special vin sărbătorile la Teatrul Naţional pentru Copii „Abracadabra” şi pentru câţiva dintre micuţii de la Centrele pentru copii, care, invitaţi să ia parte la ultimele spectacole ale anului, vor putea să se bucure de magia Crăciunului, alături de spectatorii obişnuiţi ai proiectului.

Dacă vreo dorinţă a fost uitată pe drum, duminica viitoare, pe 20 decembrie 2015, copiii vor putea intra, din nou, în direct cu Moșul.

Un eveniment în anotimpul alb, plin de minuni şi de bucurie este binevenit pentru întreaga familie.

cadouri-de-craciun

În această iarnă, mai mult ca oricând, să încercăm să păstrăm misterul Moşului cu obrajii înroşiţi de ger şi cu barba lungă cât toţi anii la un loc – Moşul aducător de speranţă şi de bucurie. 

Sărbatori frumoase vă doresc actorii care, duminică de duminică, şi în 2015 v-au dat întâlnire la Teatrul Naţional pentru Copii!

Comunicat al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti

logo revista teatrala radio

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂbrad craciun,magicianul poveștilor,marian râlea,povesti copii,teatrul național bucurești,teatrul național pentru copii
Duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, micuţii spectatori sunt aşteptaţi cu Povestea Brăduțului. Toată lumea ştie că luna decembrie este luna copiilor, a pruncului Isus, a darurilor frumoase şi a speranţei. Poate că v-aţi întrebat cum a ajuns Brăduţul de Crăciun în...