cabaretul cuvintelor matei visniec teatrul mignon

Miercuri, 26 noiembrie 2014, la ora 21.15, la Teatrul Mignon din București (Bd. Hristo Botev nr. 1) va avea loc spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec, o producție TIP – Teatrul Independenților Profesioniști. Regia: Alexandru Nagy. În distribuție: Aida Avieriței, Ștefan Pavel, Ionuț Niculae, Octavian Costin. Scenografia: Ioana Pashca. 

„Fascinat de cuvinte, de aceste «monade ale comunicării», Matei Vişniec a încercat, în acest volum, să realizeze un soi de dicţionar subiectiv, pornind de la ideea că fiecare cuvânt presupune un proces mai complicat, aproape alchimic, care duce la forma finală: «Fiecare cuvânt are o poveste, o istorie, vine dintr-o întâlnire a culturilor şi dintr-un efort dramatic al omului de a se apropia de adevăr».” – Silvia Dumitrache, Bookaholic.

cabaretul cuvintelor

„Emoţionant acest Cabaret al cuvintelor şi o dovadă că tinerii săi creatori stăpânesc un meşteşug indispensabil în teatru: arta dozajului, a proporţiilor, a echilibrului, adesea «uitată» în producţiile contemporane, în favoarea spectaculosului cu orice preţ. Sau, cu vorbele unui personaj al autorului, «Dozare supravieţuire este.»” – Maria Zărnescu, Yorick.ro.

Accesul în sala de spectacole se face în baza rezervărilor la numărul de telefon 0726-243-907. Biletele se pot achiziționa și de pe iabilet.ro.

 

costintuchilaȘTIRIalexandru nagy,arta dozajului,cabaretul cuvintelor,ionut nicolae,matei vișniec,teatrul mignon
Miercuri, 26 noiembrie 2014, la ora 21.15, la Teatrul Mignon din București (Bd. Hristo Botev nr. 1) va avea loc spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec, o producție TIP – Teatrul Independenților Profesioniști. Regia: Alexandru Nagy. În distribuție: Aida Avieriței, Ștefan Pavel, Ionuț Niculae, Octavian Costin. Scenografia: Ioana Pashca.  „Fascinat...