premiera-teatrul-de-divertisment1

Duminică, 9 august 2015, la ora 17.00, la Radio România CulturalTeatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Căldură mare, soare și răcoritoare… distractiv-muzicale de Angela Bocancea şi Alina Idriceanu. Regia artistică: Manole Pavel Dan. Regia tehnico-muzicală: Mirela Anton. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu.

Acest divertisment de succes a fost difuzat integral în premieră pe celebrul Program 3 al Radioului naţional pe 20 iulie 1980, la ora 11.00.

caldura mare divertisment

Lucrată cu multă fantezie şi din punct de vedere muzical de Ion Barta şi Mihai Roman, emisiunea a fost o reuşită şi prin participarea unei echipe de actori aleasă cu pricepere, o echipă omogenă formată din Ştefan Mihăilescu-Brăila, Ileana Stana Ionescu, Radu Zaharescu, Ruxandra Sireteanu, Horia Căciulescu, Constantin Băltăreţu, Jeanine Stavarache, Mihai Stoenescu, Florin Tănase şi omniprezentul Dem Rădulescu, actori plini de talent, familiarizaţi cu umorul şi tehnica radiofonică, care au mai colaborat la alte foarte multe emisiuni de acest fel.

Din multitudinea de fragmente sugestive pe care le-am ales pentru dvs. veţi observa cât de variat şi dinamic a fost acest divertisment,o adevărată, plăcută şi relaxantă emisiune distractiv-muzicală, moment prielnic de urmărit în plină vară, la mare,la munte, la soare, la umbră sau oriunde v-aţi afla, în vacanţă sau nu.

Fragment din spectacol

Grafică, ilustrații și editare multimedia: Costin Tuchilă.

logo revista teatrala radioVezi și: Premieră: „Muppets Fonic Show” la Teatrul Național Radiofonic

Premieră: Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon!

Premieră: Weekend la Motelul Primăverii

Alfa-Romeo și Julieta

Alo, aţi greşit gluma!

Din cronica lui Anton Pann

Haz… de la caz la… caz

Decât nimic, mai bine… deloc!

Dar cu glumele cum stați?

Comedia erorilor… serie nouă

Un țânțar pe lampadar

Ora veselă

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

costintuchilaPREMIERĂcăldură mare,dem rădulescu,manole pavel dan,mari actori de comedie,teatru de divertisment,teatrul national radiofonic
Duminică, 9 august 2015, la ora 17.00, la Radio România Cultural, Teatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Căldură mare, soare și răcoritoare… distractiv-muzicale de Angela Bocancea şi Alina Idriceanu. Regia artistică: Manole Pavel Dan. Regia tehnico-muzicală: Mirela...