califul barza 1000 nopti teatrul coquette tvr

Duminică, 14 august 2016, de la ora 11.00, în curtea Televiziunii Române continuă stagiunea „Teatru în TVR” cu spectacolul Califul Barză după 1001 de nopți și Wilhelm Kauf, spectacol al Teatrului „Coquette” din București. Cu: Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța. Scenografia: Daniel Divrician. Spectacol pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani.

afis-califul-barza-14-august-2016

Cea mai nouă producție pentru copii a Teatrului Coquette! Spectacolul este inspirat din minunatele povești din 1001 de nopți, fiind dramatizarea basmului Califul Barză de Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

Pretențiosului Calif al Bagdadului i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei.

barza-1

Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată care îi poate transforma în orice fel de animal și astfel pot înțelege graiul tuturor animalelor. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare pentru faptul că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

barza-2

Imagini din spectacol

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10.30.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului Coquette,  din strada Calea Călărași, nr. 94,  în zilele de luni–vineri  între orele 11–18.00 sau on-line din rețelele Eventim.ro, iabilet.roeventbook.rob sau kompostor.ro.

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 13 august 2016, orele 18.00.

Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 10.00.

TVR a deschis, de la 1 iunie 2016, stagiunea estivală de teatru, aducând mai aproape piesele şi actorii de telespectatori. 

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: arhiva Teatru în TVR

Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea  

costintuchilaȘTIRI1001 de nopti,basm oriental,califul barza,stagiunea teatru in tvr,teatrul coquette,wilhelm kauf
Duminică, 14 august 2016, de la ora 11.00, în curtea Televiziunii Române continuă stagiunea „Teatru în TVR” cu spectacolul Califul Barză după 1001 de nopți și Wilhelm Kauf, spectacol al Teatrului „Coquette” din București. Cu: Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța. Scenografia: Daniel Divrician. Spectacol pentru copii cu...