teatrul-de-pica-premiera-captiv-in-teatru

Joi, 17 noiembrie 2016, la ora 19.30, la Ceainăria ARTea din București (str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1, în spatele Observatorului Astronomic de pe Bd. Lascăr Catargiu), Teatrul de Pică prezintă prima premieră a stagiunii 2016–2017: Captiv în teatru, un spectacol cu Antonio Tadeusz-Mincă, Gabriela Alexandru și Mihai Dunărințu la vioară. Scenariu și concept: Tudor Sicomaș.

Vă invităm ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginații și să deveniți captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește? Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

afis-artea

O fată care este la fel de captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund… misterioase personaje. O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol: Captiv în teatru.

Intrarea se face pe bază de donație. 
Rezervări: 0731.775.510. Rezervările telefonice sunt obligatorii, locurile fiind limitate.

Comunicat al Teatrului de Pică din București

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂantonio tadeusz minca,captiv teatru,gabriela alexandru,premiera rtr,teatrul de pică,tudor sicomas
Joi, 17 noiembrie 2016, la ora 19.30, la Ceainăria ARTea din București (str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1, în spatele Observatorului Astronomic de pe Bd. Lascăr Catargiu), Teatrul de Pică prezintă prima premieră a stagiunii 2016–2017: Captiv în teatru, un spectacol cu Antonio Tadeusz-Mincă, Gabriela Alexandru și Mihai Dunărințu...