turneu cate n luna si in stele caramitru malaele adrian naidin

logo-tnbÎn pragul Crăciunului, mai exact pe 23 decembrie 2013, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național „I. L. Caragiale” va avea loc spectacolul de mare succes Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele. Deși anunțat inițial la ora 20.00, solicitările numeroase sosite din partea publicului i-au convins pe organizatori să adauge în programul zilei încă o reprezentație cu începere de la ora 18.00.

caramitru malaele cate in luna si in stele

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, spectacolul Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele este un spectacol de improvizație, „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu. Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură şi culoare ale violoncelistului Adrian Naidin.

Bilete în rețeaua Vreau Bilet, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, etaj 2, la Casa de bilete a TNB și a Teatrului Elisabeta, din magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, iar online prin www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Alte detalii despre spectacol 

costintuchilaȘTIRIadrian naidin,caramitru mălăele câte-n lună și în stele,eminescu,improvizație,tnb,topârceanu

În pragul Crăciunului, mai exact pe 23 decembrie 2013, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național „I. L. Caragiale” va avea loc spectacolul de mare succes Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele. Deși anunțat inițial la ora 20.00, solicitările numeroase sosite din partea publicului i-au convins pe...