tnb carnavalul de lasata secului

Duminică, 22 februarie 2015, de la ora 11.00, sunteţi aşteptaţi la Carnavalul de Lăsata Secului, în Sala Media a Teatrului Național din București!

Fantezia copiilor, dar și a familiei va fi pusă din nou la încercare. Magicianul Poveștilor și echipa lui vă invită să vă întreceți în ritm de carnaval, alegându-vă după voia inimii personajul preferat pentru a-l aduce în scenă, printr-o costumație adecvată. Cei nehotărâți vor putea primi la fața locului o înfățișare de carnaval. În această duminică, nimeni nu poate rămâne indiferent în față spiritului de sărbătoare ce cuprinde natura la apropierea primăverii.

carnavalul de lasata secului

„Va fi premiat cel mai original costum făcut acasă. Vom alege cea mai frumoasă mască, prințesul cel mai isteț și prinţa cea mai deşteaptă, că așa e la carnaval, toată lumea vrea să fie ce nu e!” – spune actorul Marian Râlea.

Să fii copil e un lucru serios, susţin gazdele dumneavoastră, invitându-vă să vă pregătiţi cât se poate de bine, de la mască şi costum până la istorioara ce însoţeşte personajul ales de voi. Despre semnificaţiile acestui moment, al intrării în postul Paștelui printr-un cortegiul vesel care trage lumea cu susul în jos, veţi afla mai multe venind la teatru.

Vă aşteptăm cu drag, să înceapă carnavalul!

Bilete online la adresa: http://www.tnb.ro/ro/carnavalul-de-lasata-secului-la-tnc

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂcarnaval lăsata secului,magicianul poveștilor,marian râlea,printesa,sala media tnb,teatrul național pentru copii
Duminică, 22 februarie 2015, de la ora 11.00, sunteţi aşteptaţi la Carnavalul de Lăsata Secului, în Sala Media a Teatrului Național din București! Fantezia copiilor, dar și a familiei va fi pusă din nou la încercare. Magicianul Poveștilor și echipa lui vă invită să vă întreceți în ritm de carnaval,...