carnavalul iernii teatrul national bucuresti marian ralea

Duminică, 11 ianuarie 2015, de la ora 11.00, și micuții spectatori revin la TNB, în Sala Media, care găzduiește în actuala stagiune spectacolele Teatrului Național pentru Copii.

Pentru această primă întâlnire din 2015, Magicianul Poveștilor, Marian Râlea, le-a pregătit surpriză, o invitație la Carnaval. Știind că este unul din cele mai apreciate spectacole, el – împreună cu colaboratorii lui – s-au gândit să mai invite cu această ocazie câteva personaje cool, de sezon, pe care le veți descoperi la spectacol.

Marian_Râlea

Marian Râlea

Toți copiii sunt invitați să-și pregătească un costum în ton cu vremea. „Duminică, la Carnavalul iernii va trebui să alegem Crăiasa Zăpezii, ne anunță actorul Marian Râlea, zâmbind de sub jobenul lui cel verde. Și pe Prințul Țurțure, precum și pe Omul de Zăpadă, pe care-l vom boteza cu această ocazie. De asemenea, le invităm pe toate Prințesele să vină costumate de iarnă. Mici actori ai spectacolelor interactive, sunteţi invitaţi să vă gândiţi la personajele iernii și să veniţi pregătiţi de carnaval. La final vom putea stabili care au fost cele mai inspirate apariții și să le răsplătim cu aplauze, cum se cuvine. Vă așteptăm cu drag să reveniți la teatru, într-un nou an cu povești minunate.”

carnavalul iernii teatrul national pentru copii

În cazul în care părinții uită costumul acasă, nu trebuie să vă întoarceți din drum: fantezia organizatorilor va suplini numaidecât această scăpare. La Teatrul Național pentru Copii totul devine posibil și toți copiii – învingători.

printesa-carnaval

Poftiți în scenă, Carnavalul și jocul de-a teatrul vă așteaptă!

Bilete online la adresa: http://www.bilet.ro/event.php?id=3665

Comunicat al Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Premiere și alte evenimente la Naționalul bucureștean în 2015

Arhiva Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București

costintuchilaPREMIERĂabracadabra,carnavalul iernii,craiasa zapesii,marian râlea,om de zapada,printesa,teatrul național pentru copii,tnb

Duminică, 11 ianuarie 2015, de la ora 11.00, și micuții spectatori revin la TNB, în Sala Media, care găzduiește în actuala stagiune spectacolele Teatrului Național pentru Copii. Pentru această primă întâlnire din 2015, Magicianul Poveștilor, Marian Râlea, le-a pregătit surpriză, o invitație la Carnaval. Știind că este unul din cele mai...