casting tom sawyer teatrul excelsior

Teatrul Excelsior din București organizează un casting pentru a stabili distribuţia la noul spectacol care va intra în repertoriul teatrului: Aventurile lui Tom Sawyer după Mark Twain, în regia lui Horia Suru. Perioada de repetiţii: aprilie–mai 2015.
Castingul va avea loc miercuri, 15 aprilie, ora 10.00.

tom-sawyer

Sunt invitaţi să participe tinerii actori şi actriţe (fie chiar studenţi), cu vârsta cuprinsă între 18 şi 28 de ani, care vor prezenta:
– un fragment muzical;
– un moment de maxim 3 minute pe tema Jocuri inventate ale copilăriei (improvizaţie sau text pregătit, în versuri sau proză).
La casting, participanţii se vor prezenta în costum de mişcare.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să îşi anunţe participarea şi să trimită un CV, împreună cu o fotografie şi datele de contact, la adresa de e-mail: secretariat.literar@teatrul-excelsior.ro sau contact@teatrul-excelsior.ro, până cel mai târziu în data de 14 aprilie, ora 15.00.

Comunicat al Teatrului Excelsior din București

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Excelsior

costintuchilaCASTINGaventurile lui tom sawyer,horia suru,mark twain,teatrul excelsior bucuresti
Teatrul Excelsior din București organizează un casting pentru a stabili distribuţia la noul spectacol care va intra în repertoriul teatrului: Aventurile lui Tom Sawyer după Mark Twain, în regia lui Horia Suru. Perioada de repetiţii: aprilie–mai 2015. Castingul va avea loc miercuri, 15 aprilie, ora 10.00. Sunt invitaţi să participe tinerii actori...