qui est mohamed teatrul in culise teatrul arca

Teatrul În Culise, în colaborare cu Teatrul ARCA, readuce în mansarda din La Scena (Calea Călărașilor nr. 55, București) o comedie îndrăzneață care vorbește despre realitatea socială în care trăiește un cuplu al zilelor noastre: Qui est Mohamed?. Regizat de Theo Herghelegiu, spectacolul care îi are în distribuție pe actorii Cătălina Mustață și Cosmin Șofron, se va juca pentru prima dată în această formulă duminică, 10 ianuarie 2016, de la ora 15.00. Mișcarea scenică: Andreea Duță. Coloana sonoră: Călin Grigoriu. Mulțumiri scenografului Daniel Tița.

Qui est Mohamed afis

Paris, cu zece ani în urmă. Sau cu cinci. Sau acum. Arabi versus sârbi, cu alte cuvinte musulmani versus ortodocși. Dar ce fac francezii? EA și EL sunt francezi normali. Un cuplu cu oarece vechime. Se întâlnesc seară de seară acasă, în oaza de pace și afecțiune care ar trebui să fie căminul lor. Dar nu e. Războiul de pe frontul casnic e cel puțin la fel de feroce ca și cel de afară. Să fie vreo legătură între ele?

paris remi de vos

Qui est Mohamed? este o comedie despre aparență și esență, scrisă de autor în vogă: Rémi de Vos. Un spectacol despre singurătate si disperare. O parabolă usturătoare a degradării Europei, strivită de răsturnările sociale din ultimii 10 ani. O „excursie” în intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian și erodat de manipularea politică. Două partituri actoricești susținute cu brio de Cătălina Mustață și Cosmin Șofron.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Vezi și: pagina de facebook.

Teatrul În Culise

Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care îșidoresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevărat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Comunicat al Teatrului În Culise din București

logo revista teatrala radioVezi și: „9 Days of Home Theatre”, 4 ani de În Culise aniversați „acasă”

Alte știri despre Teatrul În Culise

 Arhiva rubricii Avanpremieră

costintuchilaAVANPREMIERĂcătălina mustață,cosmin sofron,paris contemporan,Qui est Mohamed?,remi de vos,teatrul arca,teatrul în culise,theo herghelegiu
Teatrul În Culise, în colaborare cu Teatrul ARCA, readuce în mansarda din La Scena (Calea Călărașilor nr. 55, București) o comedie îndrăzneață care vorbește despre realitatea socială în care trăiește un cuplu al zilelor noastre: Qui est Mohamed?. Regizat de Theo Herghelegiu, spectacolul care îi are în distribuție pe...