teatru-tv-cerere-in-casatorie-felix-alexa-galati

Casa de Producție a TVR vă propune să revedeți spectacolul care a deschis stagiunea 2016–2017 a Teatrului Național de Televiziune, Cerere în căsătorie de A. P. Cehov, o producție a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Galaţi. Regia, ilustrația muzicală și light design: Felix Alexa. În distribuție: Lucian Pînzaru, Petronela Buda, Cristian Gheorghe. Scenografia: Andrada Chiriac. Producţie: Cezarina Hărăbor. Cameramani: Dragoş Ionescu, Alex Ghiţă, Gabi Oprea, Ionuţ Spătaru, Mihai Alexandrescu, Montaj: Monica Andrei. Regia muzicală şi postprocesare sunet: Gabriel Scîrlet. Director de imagine: Vlad Tănase. Regia tv: Gini Ignat. Producător: Sînziana Miloşoiu.

Program de difuzare:  

TVR 3, sâmbătă, 7 ianuarie 2017, ora 20.00 și duminică, 8 ianuarie 2017, ora 8.00.

cerere-in-casatorie-teatrul-fani-tardini-galati

Imagini din spectacol.  Foto: Tudor Predescu

Cerere în căsătorie, în viziunea mea, este o piesă despre stări extreme, oameni în criză aflaţi la graniţa fragilă dintre ridicol şi tragic, excesiv de sensibili şi de o duritate inconştientă. O tragi-comedie. Toată acţiunea se petrece în timp real şi e fascinant să vezi cum o umanitate dezlănţuită trece prin toate stările posibile, în doar o oră de viaţă. O viaţă concentrată şi minunat de nuanţată. O comedie umană ce-ţi lasă un gust dulce-amar. Astăzi, când trăim atât de rapid şi intens, iar viaţa trece pe lângă noi în ritm alert, această bijuterie cehoviană ne tulbură pe toţi cu cinismul ei ascuns” –  Felix Alexa.

Teatrul Național de Televiziune este un proiect al Casei de Producție a TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe www.tvrplus.ro. Producător coordonator: Demeter András István.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea 

Arhiva Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați

costintuchilaTEATRU TVa p cehov,casa de productie tvr,cerere in casatorie,cristian gheorghe,felix alexa,lucian pînzaru,petronela buda,teatru tv,teatrul fani tardini galati
Casa de Producție a TVR vă propune să revedeți spectacolul care a deschis stagiunea 2016–2017 a Teatrului Național de Televiziune, Cerere în căsătorie de A. P. Cehov, o producție a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Galaţi. Regia, ilustrația muzicală și light design: Felix Alexa. În distribuție: Lucian Pînzaru, Petronela Buda,...