clubul-dramaturgilor-uniunea-scriitorilor

Filiala București-Dramaturgie și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Radio România Cultural vă invită marți 30 iunie 2015, de la ora 18.00, la Sala Mare a ICR (Aleea Alexandru nr. 38, București), la a zecea și ultima ședință a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune. 

prologul candid stoica

Va fi prezentat spectacolul-lectură cu piesa inedită Prologul sau o piesă interzisă de cenzura comunistă de Candid Stoica. În distribuție, actorii Petre Moraru, Mircea N. Crețu, Mihai Niculescu, Nicolae Călugărița, Adrian Moțiu, Florentina Tănase, George Grigore, Vali Pena, Ion Chelaru, Eugen Racoți, Candid Stoica și poeta Claudia Voiculescu. Regia: Candid Stoica. 

Piesa reprezintă un omagiu adresat actorilor și regizorilor care au rezistat cenzurii comuniste și adesea au reușit să o învingă. 

Horia-Gârbea

Horia Gârbea

Spectacolul  va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR. Membrii clubului își vor lua rămas bun de la colaboratori și spectatori pînă la deschiderea următoarei stagiuni care va avea loc în septembrie. 

Intrarea publicului este liberă.

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Spectacol-lectură

 

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂcandid stoica,clubul dramaturgilor,horia garbea,icr,petre moraru,Prologul sau o piesă interzisă de cenzura comunistă,stagiunea uniunea scriitorilor dramaturgie
Filiala București-Dramaturgie și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Radio România Cultural vă invită marți 30 iunie 2015, de la ora 18.00, la Sala Mare a ICR (Aleea Alexandru nr. 38, București), la a zecea și ultima ședință a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune.  Va fi prezentat spectacolul-lectură cu piesa inedită Prologul sau o...