spectacol lectura mircea-m-ionescu-clubul-dramaturgilor-n-aveti-un-mort-de-vanzare

sigla clubul dramaturgilor icrMarți, 25 martie 2014, la ora 18.00, în Sala Mare de la sediul Institutului Cultural Român din București (Aleea Alexandru nr. 31) va avea loc al șaptelea spectacol-lectură al stagiunii organizate de Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România în colaborare cu ICR, sub egida Clubului Dramatugilor: N-aveți un mort de vânzare? de Mircea M. Ionescu.

mircea-m-ionescu-clubul-dramaturgilor-n-aveti-un-mort-de-vanzare

Piesa este un vodevil negru de filosofie autohtonă contemporană. În goana după capital de imagine și avantaj politic, un ministru și o prefectă se bat pentru a îngropa aceiași doi morți, un cunoscut actor și o cântăreață, în zona lor de interes. De unde, dispariția ciudată a morților! Interpreți: Ion Haiduc (Teatrul „Nottara”), Maria Teslaru și Alexandru Georgescu (Teatrul Național din București), Pavel Bârsan, Alexandra Agavriloaei. Regia: Cosmin Alexandru Purice.

mircea m ionescu

Mircea M. Ionescu

Spectacolul va fi urmat de discuții moderate de Horia Gârbea, președintele filialei București-Dramaturgie. Intrarea este liberă.

Partener:  Radio România Cultural.

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂalexandru georgescu,clubul dramaturgilor,cosmin alexandru purice,ion haiduc,mircea m ionescu n-aveti un mort capital de imagine,texte contemporane de teatru de vanzare,vodevil,vodevil negru
Marți, 25 martie 2014, la ora 18.00, în Sala Mare de la sediul Institutului Cultural Român din București (Aleea Alexandru nr. 31) va avea loc al șaptelea spectacol-lectură al stagiunii organizate de Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România în colaborare cu ICR, sub egida Clubului Dramatugilor: N-aveți un...