mituri urbane concurs comedie

Toți cei care au trecut prin UNATC o cunosc. Ana-Maria Nistor este lector univ. dr. la Facultatea de Teatru din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” din București, unde predă Istoria teatrului universal, Teatru contemporan și Analiza textului dramatic. Este, de asemenea, critic de teatru, scenarist, autorul unor studii de specialitate, al unei cărți despre public și receptare: Teatrokratia și al volumului Cele mai frumoase 100 de piese de teatru – o incursiune în dramaturgia universală și al recentei Piața Teatrului – scena interbelică văzută de scriitori.

concurs texte domedie festco

Vino și tu să lucrezi cu Ana-Maria. Participă la Laboratorul de Comedie, în cadrul Festivalului Comediei Românești – festCO ediția a XIV (21–29 mai 2016). Atelierul de scriere dramatică din acest an se va desfășura sub genericul „Mituri urbane. Povești de București”. 

Scrie un text de comedie, inspirat de tema din acest an, care să aibă 15–20 de pagini (cu diacritice!) și maximum 4 personaje. Pentru a intra în concurs, trimite textul până pe data de 1 aprilie 2016 pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod postal 030079, Bucureşti şi pe mail la adresa teatrul@comedie.ro.

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Concurs

costintuchilaCONCURSana maria nistor,concurs texte comedie,mituri urbane povesti de bucuresti,teatrul de comedie
Toți cei care au trecut prin UNATC o cunosc. Ana-Maria Nistor este lector univ. dr. la Facultatea de Teatru din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” din București, unde predă Istoria teatrului universal, Teatru contemporan și Analiza textului dramatic. Este, de asemenea, critic de teatru, scenarist, autorul unor studii de...