aniversare teatrul mic concurs

Teatrul Mic din București se pregăteşte de aniversare 

În curând împlinim 50 de ani. Şi cum putem sărbători mai frumos, decât alături de publicul nostru. Viaţa unui teatru înseamnă în primul rând emoţiile adunate ale tuturor celor care i-au trecut pragul. Aşadar, vă invităm să ne scrieţi amintirile dumneavoastră legate de Teatrul Mic, poveştile auzite, bucuriile sau nostalgiile… O mărturie care să ne arate că faceţi parte din marea familie a Teatrului Mic. Cele mai inspirate gânduri mărturisite vor fi premiate. 

Data limită de înscriere în concurs este 10 decembrie. Premiul constă într-o  invitaţie dublă la seara festivă de aniversare a Teatrului Mic din 20 decembrie 2014. Vom alege trei texte pe care le vom considera a fi cel mai aproape de spiritul Teatrului Mic. Rezultatul concursului va fi anunţat pe 14 decembrie. 

Aşteptăm să ne împărtăşiţi gândurile dumneavoastră şi să vă bucuraţi împreună cu noi la ceas de sărbătoare. 

Inspiraţie şi succes! 

Comunicat al Teatrului Mic

Teatrul Mic din Bucureşti, str. C-tin Mille nr. 16
costintuchilaANIVERSAREaniversare 50 ani teatrul mic,concurs teatrul mic,teatrul mic bucuresti
Teatrul Mic din București se pregăteşte de aniversare  În curând împlinim 50 de ani. Şi cum putem sărbători mai frumos, decât alături de publicul nostru. Viaţa unui teatru înseamnă în primul rând emoţiile adunate ale tuturor celor care i-au trecut pragul. Aşadar, vă invităm să ne scrieţi amintirile dumneavoastră legate...