concursul de comedie romaneasca editia 2014 teatrul de comedie

sigla teatrul de comedieTeatrul de Comedie lansează Concursul de dramaturgie cu texte de comedie românească, ediţia a IX-a.

Piesele pentru concurs, comedii inedite (care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic), vor fi trimise în 3 exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod postal 030079, Bucureşti.

Data limită: 1 martie 2014.

Piesele, tehnoredactate cu diacritice, având scris titlul, dar fără menţionarea autorului, vor fi trimise într-un plic format A4 împreună cu un plic mai mic, sigilat, ce va avea scris în exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului.

festco

Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti, festCO 2014 ce va avea loc în luna mai.

 

 

costintuchilaȘTIRIconcurs piese romanesti comedie,conditii concurs comedie,data limita concurs comedie 2014,dramaturgie româneasca,teatrul de comedie
Teatrul de Comedie lansează Concursul de dramaturgie cu texte de comedie românească, ediţia a IX-a. Piesele pentru concurs, comedii inedite (care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic), vor fi trimise în 3 exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru...