teatrul-maghiar-de-stat-cluj1

Luni, 13 martie 2017, la ora 15.00, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj va avea loc conferința de presă susținută cu ocazia premierei spectacolului Rosmersholm de Henrik Ibsen, regia: Andriy Zholdak.

Conferința va avea loc în foaierul de la etaj al teatrului. În cadrul conferinței veți avea posibilitatea de a viziona o scenă din spectacol, de aceea vă rugăm să fiți prezenți în timp.

La conferință vor fi prezenți regizorul spectacolului, Andriy Zholdak, scenograful Daniel Zholdak, compozitorul  Vladimir Klykov, membrii distribuției (Dimény Áron, Bodolai Balázs, Kali Andrea, Kicsid Gizella, Imre Éva, Bács Miklós, Viola Gábor) și András Visky, directorul artistic al teatrului.

Comunicat al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

 Arhiva rubricii Știri

costintuchilaCONFERINȚĂ DE PRESĂandras visky,Andriy Zholdak,Bács Miklós,Bodolai Balázs,dimeny aron,Imre Éva,Kali Andrea,Kicsid Gizella,Rosmersholm de Henrik Ibsen,teatrul maghiar de stat cluj,viola gabor
Luni, 13 martie 2017, la ora 15.00, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj va avea loc conferința de presă susținută cu ocazia premierei spectacolului Rosmersholm de Henrik Ibsen, regia: Andriy Zholdak. Conferința va avea loc în foaierul de la etaj al teatrului. În cadrul conferinței veți avea posibilitatea de a viziona o scenă...