premiera consiliu de familie

Secția Română a Teatrului de Nord din Satu Mare vă invită duminică, 4 martie 2018, ora 19.00, la premiera spectacolului ”Consiliu de familie” de Cristina Clemente, traducere de Luminița Răuț-Voina, regia Theodor-Cristian Popescu. Din distribuție fac parte actorii: Ioana Cheregi, Romul Moruțan, Radu Botar, Anca Similar, Andrei Stan. Scenografia: Bogdan Spătaru; light design: Lucian Moga; concept percuție: Cserey Csaba.  

Spectacol cu titrare în limba maghiară. La această premieră este valabil abonamentul ”Ștefan Mareș”.  

afis-Consiliu-de-familie

”Prin Consiliu de familie, propunem publicului zona de intersecție a două teme ce preocupă societatea contemporană în cel mai înalt grad: familia și democrația.

Scena reprezintă o casă în care familia s-a mutat recent. Fiecare membru al familiei tinde să ocupe acest spațiu pentru ceea ce-l interesează pe el/ea, pentru o activitate specifică. O desfășurare a feluritelor acțiuni. Un fel de hală, de spațiu modular modificabil în funcție de intențiile fiecăruia. O casă ca un front de lucru. O casă ca un câmp de luptă.

Democrația ca formă de administrare a activităților acestei familii apare astfel ca o necesitate: un spațiu al dialogurilor, al negocierilor, al compromisurilor, care întrerup temporar cacofonia acțiunilor, încercând să descopere principii de organizare acceptate majoritar, dacă nu unanim. Lucru adesea complicat, uneori imposibil. Iar când membrii familiei dovedesc indiferență, egoism și rea-credință, calea spre dictatură devine singura opțiune.”Theodor-Cristian Popescu.

Informații despre bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106, e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2200/Teatrul-de-Nord-Satu-Mare

Comunicat al  Teatrului de Nord din Satu Mare

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂprmiera rtr,teatrul de nord din satu mare,theodor cristian popescu
Secția Română a Teatrului de Nord din Satu Mare vă invită duminică, 4 martie 2018, ora 19.00, la premiera spectacolului ”Consiliu de familie” de Cristina Clemente, traducere de Luminița Răuț-Voina, regia Theodor-Cristian Popescu. Din distribuție fac parte actorii: Ioana Cheregi, Romul Moruțan, Radu Botar, Anca Similar, Andrei Stan. Scenografia:...