premiu constantin chiriac

Constantin Chiriac, director general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, preşedinte al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a primit Premiul de Excelenţă pentru Contribuţie la imaginea României în lume la Gala Biz 15 ani, care a avut loc în București pe 17 septembrie, la Biavati Events.

Revista „Biz”, prima revistă de afaceri din România şi una dintre cele mai importante publicaţii de gen, a împlinit 15 ani de existenţă. Cu această ocazie echipa redacțională a organizat o gală exclusivă în care a decernat premii de excelenţă celor mai cunoscuţi profesionişti ai lumii de business din România.

Constantin Chiriac_Gala Biz 15 ani

Printre laureați s-au numărat personalităţi care au demonstrat că în ultimii 15 ani au știut să facă performanţă, iar pentru fiecare premiu acordat în cadrul galei, manageri şi antreprenori de top au lăudat meritele deosebite ale celor premiaţi. 

Laudatio pentru Constantin Chiriac a fost rostit de Camelia Şucu: 

„Absolvent de actorie, a jucat în peste 20 de filme (inclusiv în clasicul Moromeții) și în peste 50 de spectacole de teatru. Conduce de aproape 15 ani Teatrul Național «Radu Stanca» din Sibiu.

În 1994 a avut ideea îndrăzneață de a aduce pe scena românească actori străini în cadrul unui nou tip de eveniment cultural: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Datorită unei puteri de muncă remarcate de toți colaboratorii, dar și unei voințe de fier, a transformat Festivalul de Teatru de la Sibiu într-un brand internațional, care adună anual mii de artiști din toate colțurile lumii.

Festivalul creat de el a fost unul dintre cele mai puternice argumente în favoarea desemnării Sibiului drept Capitală Culturală Europeană în 2007.

Dincolo de harul artistic, dovedește și pricepere managerială, festivalul al cărui director este reușind să înregistreze un profit considerabil. Dar pentru el, scopul principal al Festivalului de la Sibiu este bucuria oamenilor.”

Daniela Plopeanu

PR, Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu

 

costintuchilaPREMIIcamelia șucu,constantin chiriac,morometii,premiu,teatrul național radu stanca
Constantin Chiriac, director general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, preşedinte al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a primit Premiul de Excelenţă pentru Contribuţie la imaginea României în lume la Gala Biz 15 ani, care a avut loc în București pe 17 septembrie, la Biavati Events. Revista „Biz”, prima revistă...