Sâmbătă, 10 decembrie 2016, la ora 12.30, la sediul Institutului Cultural Roman din București (Aleea Alexandru nr. 38) trupa de copii „Fantasticii” prezintă în premieră spectacolul Crăiasa zăpezii, o adaptare contemporană după basmul cu același nume al lui Hans Christian Andersen.

Tema acestui spectacol este adaptată vremurilor pe care le trăim, semnalând impactul tehnologiei asupra relațiilor interumane, sentimentul de alinare și de vid emoțional. Fermecătoarea poveste a fetiței Greta, care călătorește singură prin lume pentru a-l salva pe prietenul ei Carl, este prezentată de membrii trupei „Fantasticii” într-o manieră inedită.

Trupa „Fantasticii”

Trupa „Fantasticii” a fost înființată în 2014, în urma cursurilor urmate la Școala de Teatru Gestual a Teatrului Masca. Din repertoriul trupei mai fac parte spectacolele Micul Prinț și Fata Moșului și Fata Babei.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂandersen,craiasa zapezii,icr,trupa fantasticii
Sâmbătă, 10 decembrie 2016, la ora 12.30, la sediul Institutului Cultural Roman din București (Aleea Alexandru nr. 38) trupa de copii „Fantasticii” prezintă în premieră spectacolul Crăiasa zăpezii, o adaptare contemporană după basmul cu același nume al lui Hans Christian Andersen. Tema acestui spectacol este adaptată vremurilor pe care le trăim, semnalând...