spectacol lectura ziua copilului tes

În preajma Zilei Internaţionale a Copilului, Teatrul Evreiesc de Stat din București vă invită la un nou spectacol-lectură din seria evenimentelor „Cu cărţile deschise”, un matineu dedicat, de această dată, celor mici. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016, de la ora 12.00, la Biblioteca Metropolitană București (str. Take Ionescu, nr. 4, lângă Piața Amzei).

Spectacolul-lectură, după un concept şi o selecţie de texte și material vizual realizate de dr. Camelia Crăciun, îi va avea ca protagonişti pe actorii Teatrului Evreiesc de Stat: Maia Morgenstern, Cristina Cîrcei, Cabiria Morgenstern, Natalie Ester şi Tudor Istodor.

Afis literatura copii

În cadrul întâlnirii pe care v-o propunem, vă vom prezenta o selecţie de texte din literatura pentru copii a autorilor de limbă idiş, fragmente din opera clasicilor Șalom Alehem, I. L. Peretz, I. Bashevis-Singer, Ițic Manger, Iacob Groper și Eliezer Steinbarg, illustrate de un montaj vizual din creația lui Marc Chagall. Dincolo de poveste, de fantezia narațiunii, textele în proză și fragmentele poetice din operele autorilor menționați se adresează, în egală măsură, și celor mari, acelora dintre noi care nu au uitat niciodată să fie copii și care vor putea descoperi sensuri profunde în joaca noastră cu imaginea și cuvântul.

Intrarea va fi liberă, cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 0721.313.736.

Vă aşteptăm cu drag!

Comunicat al Teatrului Evreiesc de Stat din București

logo revista teatrala radioVezi: Alte știri despre Teatrul Evreiesc de Stat

Arhiva rubricii Spectacol-lectură

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂcu cartile deschise,Marc Chagall,salom alehem,teatrul evreiesc de stat,ziua copilului
În preajma Zilei Internaţionale a Copilului, Teatrul Evreiesc de Stat din București vă invită la un nou spectacol-lectură din seria evenimentelor „Cu cărţile deschise”, un matineu dedicat, de această dată, celor mici. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016, de la ora 12.00, la Biblioteca Metropolitană București (str....