curriculum vitae natalie ester teatrul de pe lipscani

Teatrul de pe Lipscani vă invită miercuri, 29 ianuarie 2014, ora 20.00, în Sala La Muse, la premiera Curriculum Vitae, un spectacol de şi cu Natalie Ester.

curricum vitae natalie ester

O actriţă renunţă la orice convenţie teatrală şi sparge în faţa spectatorilor toate măştile pe care le are asupra ei, lăsându-i să reacţioneze liber în faţa adevărului de multe ori comic, de multe ori dramatic. Când nu mai are nimic de adăugat, părăseşte sala, ţinându-l de mână, imaginar, pe Mircea Cărtărescu şi şoptind încrezătoare: „Oricum, seara asta se mai repetă”.

„Ca să convingi un spectator de teatru să vină la un spectacol, trebuie să îl asiguri că e bun. Eu vă asigur că nu e bun. Curriculum Vitae e doar frumos. E cel mai frumos spectacol din lume. De ce? Pentru că partenerul meu imaginar e Mircea Cărtărescu.” – Natalie Ester.

natalie ester

Natalie Ester

La un deceniu după ce a câştigat Marele Premiu al Galei Tânărului Actor „Hop” cu acest text, Natalie Ester, actualmente actriţă a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, revine cu un one-woman show extrem de actual. Un one-woman show având o poveste a mai multor personaje: actriţa, femeia din spatele actriţei, intelectualul, Femeia şi Bărbatul.

logo-teatrul-de-pe-liscaniBiletele se pot procura de pe www.bilete.ro şi de la Teatrul de pe Lipscani, Sala Muse, în intervalul orar 12.00–22.00. Preţ bilet: 30 lei. Rezervări: tel. 0734.000.236.

 

costintuchilaȘTIRIcurriculum vitae,mircea cartarescu,natalie ester,one-woman show,teatrul de pe liscani
Teatrul de pe Lipscani vă invită miercuri, 29 ianuarie 2014, ora 20.00, în Sala La Muse, la premiera Curriculum Vitae, un spectacol de şi cu Natalie Ester. O actriţă renunţă la orice convenţie teatrală şi sparge în faţa spectatorilor toate măştile pe care le are asupra ei, lăsându-i să reacţioneze...