usi deschise la unatc bucuresti

logo unatcIată cum săptămâna viitoare, în perioada 7–11 aprilie 2014, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” deschide nu una, ci mai multe uși. În spatele fiecăreia vei găsi o lume fie că e regie, actorie, teatrologie, scenografie sau păpuși-marionete. Vei găsi oameni pasionați, studenți și profesori ce îți prezintă părți din activitatea lor zilnică la facultate. Ateliere, exerciții, cursuri deschise, expoziții, spectacole… Tu decizi dacă intri!

7_11 aprilie 2014 usi deschise unatc invatamant

Pe scurt, Uși deschise 2014 este un eveniment în care poți simți atmosfera specifică Facultății de Teatru din cadrul UNATC „I. L. Caragiale”, poți interacționa cu oameni din interior și poti afla tot ceea ce te interesează dacă ai și curajul să pui întrebarea. Evenimentul este, în primul rând, destinat elevilor care sunt interesați să urmeze cursurile, dar cum intrarea este liberă, orice curios poate să vină, să vadă, să simtă ce se întâmplă într-o facultate de teatru. Nu este o coincidență faptul că zilele evenimentului se pliează perfect cu Școala altfel, din contră, mai multe motive pentru elevi de a-și petrece săptămâna altfel și util.

Și pentru că în mare parte este un eveniment de tineri pentru tineri, organizatorii sunt tot studenți la secția Teatrologie, Management Cultural și Jurnalism Teatral, anul I, fiind coordonați de prof. asoc. drd. Olivia Pareşcura, ca buna organizare să se îmbine foarte bine cu actul artistic, cum este și normal.

Așadar, ai cinci zile la dispoziție, de la orele 10 până la orele 20, să-ți alegi momentul potrivit pentru tine să iei contact cu lumea teatrului studențesc. Nu uita că trebuie să ajungi pe strada Matei Voievod, nr. 75-77.

unatc i l caragiale

Tips: Poți vedea și două spectacole integrale realizate de masteranzi (Arta actorului), O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale şi musicalul Chicago de Fred Ebb şi John Kander. Astfel îți poți face o idee cât mai completă: de unde începi și unde ajungi în urma unor ani de studiu.

Dacă te interesează întregul programul sau orice alt detaliu poți intra pe site-ul universității: http://unatc.ro/prezentare/index.php sau pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/usideschiseofficialpage?fref=ts

Maria Seiculescu

 

costintuchilaȘTIRIjurnalism teatral,maria seiculescu,matei voievod,spectacole studentesti,teatrolgie,UNATC,usi deschise teatru
Iată cum săptămâna viitoare, în perioada 7–11 aprilie 2014, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” deschide nu una, ci mai multe uși. În spatele fiecăreia vei găsi o lume fie că e regie, actorie, teatrologie, scenografie sau păpuși-marionete. Vei găsi oameni pasionați, studenți și profesori ce...