Teatrul-National-Radu-Stanca-din-Sibiu1

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu vă invită la următoarea premieră. Regizorul Șerban Puiu montează un nou spectacol la Secția Germană a TNRS, după un text al autorului englez Dave Freeman, o comedie cu situații imprevizibile și personaje pitorești. Premiera spectacolului D’ale Lolelor  / Ein Bett voller Urzeln va avea loc sâmbătă, 21 martie 2015, ora 19.00 (avanpremieră, vineri, 20 martie, ora 19.00) şi se va juca în limba germană, cu traducere în limba română.   

Traducere în germană de Wolfgang Spier. În distribuție: Ali Deac, Wolfgang Kandler/Valentin Späth, Johanna Adam, Daniel Bucher, Emöke Boldizsár, Daniel Plier, Anca Cipariu, Scenografia: Iulia Gherghescu. 

Durata aproximativă: 1 oră și 50 de minute.

serban-puiu

Șerban Puiu

D’ale Lolelor este o adaptare după farsa britanică a scriitorului Dave Freeman, Un pat plin de oaspeți. Spectacolul ne spune povestea a două cupluri aflate în vacanță într-o pensiune din Transilvania și cazate din greșeală în aceeași cameră de hotel.

Dieter și Brenda ajung în Transilvania chiar în timpul sărbătorii Lolelor. Ei sunt în căutarea unei camere de hotel, lucru destul de dificil de găsit. Singura cameră disponibilă este la un hotel dărăpănat, cu angajați bizari și puțin neglijenți. Când Brenda pleacă în căutarea inelului ei pierdut, Dieter descoperă faptul că acea cameră a fost rezervată și altcuiva. Astfel este implicat involuntar într-o serie de întâmplări nefericite, dar hilare în același timp. Camera se umple rapid de diverse personaje costumate neobișnuit, directorul hotelului încearcă să rezolve diverse probleme, în timp ce portarul încurcă și mai mult situația. Când toate se rezolvă într-un fel sau altul, singurul lucru pe care Dieter și-l dorește este să-și fi petrecut vacanța acasă în liniște.

Preț bilete: 15 lei; 10 lei. 

Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Biletele la spectacolele Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu se pot cumpăra și din rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. Pentru biletele achiziţionate online se percepe un comision de 10%. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, la intrarea în sală, în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu nu se pot face rezervări de bilete, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului. 

Daniela Plopeanu

PR, Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

Arhiva Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2014

Retrospectivă 2014: Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediția a XXI-a, 2014

costintuchilaPREMIERĂd-ale lolelor,Dave Freeman,sectia germană tnrs,serban puiu,teatrul national radu stanca sibiu,traditia lolelor,transilvania
Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu vă invită la următoarea premieră. Regizorul Șerban Puiu montează un nou spectacol la Secția Germană a TNRS, după un text al autorului englez Dave Freeman, o comedie cu situații imprevizibile și personaje pitorești. Premiera spectacolului D'ale Lolelor  / Ein Bett voller Urzeln va avea...