premiera-teatrul-de-divertisment1

Duminică, 28 iunie 2015, la ora 17.30, la Radio România CulturalTeatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Dar cu glumele cum stați? Regia tehnico-muzicală: Radu Verdeș. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu.

horia-serbanescu

Horia Șerbănescu

În 1993 popularul actor de comedie al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, Horia Șerbănescu, ne-a predat la redacţie un scenariu de umor, Dar cu glumele cum stați? Nu era prima oară când Horia Şerbănescu avea să-şi exercite dubla sa calitate de mare actor de comedie şi în acelaşi timp de talentat autor. 

Această emisiune plină de haz a fost încredinţată de redacţie unui alt specialist al comediei, carismaticul regizor artistic Dan Puican. Acesta a alcătuit ca de obicei o distribuţie de excepţie din care nu au lipsit alte nume mari ale teatrului românesc: Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu, Ileana Stana Ionescu, Mihai Fotino, Radu Zaharescu, Rodica Popescu-Bitănescu, Cornel Vulpe, Virginia Mirea, Dan Condurache şi mulţi alţii. 

dar cu glumele cum stati de horia serbanescu mari actori de comedie

Ca în multe alte rânduri regia muzicală a fost asigurată de cuplul Romeo Chelaru-Ion Barta, care s-au străduit să potenţeze mesajul artistic transmis de autor, actori, regizor artistic şi întreaga echipă de realizatori. 

După propria-i mărturisire, Horia Şerbănescu şi-a făcut din meseria sa de actor un crez, un fel de a gândi şi a se comporta în societate, considerând că a face lumea să râdă este cea mai frumoasă meserie din lume. Să-i urmăm cu toţii urarea sa binecunoscută, „Fiţi veseli!”, ascultând cele mai spumoase fragmente din această reuşită emisiune de popularizare a umorului şi comediei de cea mai bună calitate.

Fragment din spectacol

Grafică, ilustrații și editare multimedia: Costin Tuchilă.

logo revista teatrala radioVezi și: Premieră: „Muppets Fonic Show” la Teatrul Național Radiofonic

Premieră: Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon!

Premieră: Weekend la Motelul Primăverii

Alfa-Romeo și Julieta

Alo, aţi greşit gluma!

Din cronica lui Anton Pann

Haz… de la caz la… caz

Decât nimic, mai bine… deloc!

Ora veselă

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

costintuchilaPREMIERĂdan puican,glume,horia șerbănescu,ileana stana ionescu,mari actori de comedie,mihai fotino,Romeo Chelaru,stela popescu,tamara buciuceanu,teatrul national radiofonic,umor
Duminică, 28 iunie 2015, la ora 17.30, la Radio România Cultural, Teatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Dar cu glumele cum stați? Regia tehnico-muzicală: Radu Verdeș. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu. Horia Șerbănescu În 1993 popularul...