teatrul national pentru copii

Duminică, 31 mai 2015, în ajun de sărbătoare, spectacolul Teatrului Naţional pentru Copii este programat să înceapă la ora 10.00. 

O nouă duminică de premieră, un spectacol plin de culoare, cu măşti, costume şi personaje de poveste. „1 iunie este ziua copiilor, zi în care cei mici au dreptul să fie mari”, crede Magicianul Poveştilor.

carnaval in padurea fermecata

Teatrul Naţional pentru Copii îi invită pe cei mici, dar şi pe cei care nu au uitat că au fost copii, în Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale din București, la Carnavalul din Pădurea Fermecată, unde vor fi prinţi şi prinţese, Regele Lup, Prinţesa Gărgăriţa, Pasărea de Vis, zâne şi zâni, multe alte personaje de basm.

La mulţi ani! vă urează Magicianul şi Buna Poveştilor, Clovnul şi toţi prietenii voştri din Pădurea Fermecată, care vă aşteaptă, duminică dimineaţă, la Teatrul Naţional din Bucureşti!

Comunicat al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti

logo revista teatrala radio

Alte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂcarnavalul in padurea fermecată,marian râlea,spectacol copii 1 iunie,teatrul național bucurești,teatrul național pentru copii

Duminică, 31 mai 2015, în ajun de sărbătoare, spectacolul Teatrului Naţional pentru Copii este programat să înceapă la ora 10.00.  O nouă duminică de premieră, un spectacol plin de culoare, cu măşti, costume şi personaje de poveste. „1 iunie este ziua copiilor, zi în care cei mici au dreptul să...