spectacol de ce tocmai tu

La Teatrul de pe Lipscani este programat luni, 23 decembrie 2013, la ora 20.00, spectacolul De ce tocmai tu? de Natalie Ester, cu Ioana Zărnescu și Dan Mecu/Cătălin Stelian.

de ce tocmai tu de natalie ester

„V-o amintiţi pe frumoasa Jennifer Cavilleri din Love Story? E prima tinereţe pe care eu am aflat-o răpită de cancer. M-a marcat. Şi în fond, era un personaj dintr-o carte. Am înaintat în viaţă şi mi-am văzut de destin împletindu-l cu al celorlalţi. Ne naştem pe rând, murim pe sărite. Asta nu mai e ficţiune, e o certitudine. Pe prietena mea Magda, fata cu zâmbet inegalabil, aceeaşi boală a răpit-o când nimeni n-ar fi putut accepta ideea morţii la acea vârstă. Apoi, eu însămi am fost alergată de cuvântul fără întoarcere însă mintea mea a fost mai puternică şi nu l-am lăsat să se pronunţe. Unii dintre noi avem noroc, putem învinge pericole infernale, rămâne doar să conştientizăm şi să preţuim minunile de care deseori ne îndoim.

ioana zarnescu dan mecu de ce tocmai tu

De un singur lucru n-am dubiu: dragostea e mai puternică decât viaţa şi moartea la un loc. Iubiţi fără frică, e singurul mesaj pe care aş vrea să îl las în urma mea.

Asta vine ca răspuns la o întrebare pe care mi-a pus-o cineva în legătură cu spectacolul pe care îl promovez. Spectacol care se va juca mereu pentru toţi cei cu zâmbet inegalabil. Şi care culmea… e comedie! Să nu ziceţi că nu v-am spus. Eu nu scriu decât dacă plânsul e înecat de râs.” (Natalie Ester).

Preţ bilet: 25 lei

Accesul în sală se poate face cu o oră înainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii.

Biletele se pot procura zilnic, de la casa de bilete Teatrul de pe Lipscani, sala Muse, str. Lipscani, nr. 53, Bucureşti şi de pe site-ul www.bilete.ro.

Rezervări bilete: 0734 000 236 în intervalul orar 12–22.

Clip video

 

costintuchilaȘTIRIdan mecu,de ce tocmai tu,ioana zarnescu,jennifer cavilleri,love story,natalie ester,teatrul de pe liscani
La Teatrul de pe Lipscani este programat luni, 23 decembrie 2013, la ora 20.00, spectacolul De ce tocmai tu? de Natalie Ester, cu Ioana Zărnescu și Dan Mecu/Cătălin Stelian. „V-o amintiţi pe frumoasa Jennifer Cavilleri din Love Story? E prima tinereţe pe care eu am aflat-o răpită de cancer. M-a...