Teatru și teatre la Praga, rubrică de LIDIA NAŠINCOVÁ

teatrul national praga stagiune 2017 2018

sigla rubrica teatru si teatre la praga 2În prima zi de septembrie, la ora 16.00, în Piaţa Václav Havel din Praga, Teatrul Naţional din Praga începe oficial o nouă stagiune, a 135-a. 

Vă puteţi întâlni cu artiştii Teatrului Național, puteţi vedea o dramatizare pentru copii, se vor frige cârnaţi la proţap, vor avea loc ateliere de teatru şi balet şi se vor oferi multe alte atracţii şi surprize, printre care şi parada modei ”best of“ a costumelor din spectacolele Teatrului Naţional.

teatrul national praga spectacol stagiune

Tot vineri, 1 septembrie 2917, la ora 15.30, la Videogaleria din faţa Scenei Noi a Teatrului Naţional  va avea loc ceremonia de deschidere a instalaţiei ”Male/Female”, cu participarea autorului, Jiří Votruba. Expoziţia va fi deschisă toată luna septembrie, dar e bine să nu rataţi vernisajul festiv.

male female

Teatrul Național de la Praga va continua reconstrucția clădirii Operei de Stat și va deschide un nou sediu al ansamblului de teatru în zona Mănăstirii Anen, a anunțat Jan Burian, directorul primei scene din Cehia. Ansamblurile artistice vor produce 21 de spectacole noi.

Corespondență de la Praga

lidia nasincova

Lidia Našincová

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Teatru și teatre la Praga

Marele actor slovac Ladislav Chudík a încetat din viață

Arhiva rubricii Aniversare

costintuchilaTEATRU ȘI TEATRE LA PRAGAcârnaţi la proţap,Corespondență de la Praga,Jiří Votruba,Male/Female,parada modei ”best of“,Piaţa Václav Havel,Teatrul Naţional din Praga
Teatru și teatre la Praga, rubrică de LIDIA NAŠINCOVÁ În prima zi de septembrie, la ora 16.00, în Piaţa Václav Havel din Praga, Teatrul Naţional din Praga începe oficial o nouă stagiune, a 135-a.  Vă puteţi întâlni cu artiştii Teatrului Național, puteţi vedea o dramatizare pentru copii, se vor frige...