descult in parc premiera teatrul de nord satu mare

Secția română a Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă duminică 23 aprilie, ora 19.00, în Sala Mare premiera spectacolului Desculț în parc de Neil Simon. Traducere de Monica Anastase Regia: Laura Moldovan. Scenografia: Alexandru Radu. Distribuția: Corie Bratter – Ioana Cheregi; Paul Bratter – Andrei Stan; Ethel Banks – Adriana Vaida; Victor Velasco – Cornel Miron; Omul de la telefoane – Vlad Mureșan; Curierul – Cristian Dan. La saxofon: Dorin Petric.

descult in parc premiera teatrul de nord

”Desculț în parc este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este.

Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile, Desculț în parc invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.”Laura Moldovan.

descult in parc neil simon

Imagini din spectacol. Sursa foto: Teatrul de Nord din Satu Mare

Durata spectacolului: 2 h 30 min. (cu pauză)

Este valabil abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș”

Informații și bilete: Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6.
Telefon: 0261712106; e-mail: teatruldenord@gmail.com

Program: luni–vineri: 10.00–17.00; sâmbătă: 10.00–13.00 și cu o oră înainte de fiecare spectacol. 

www.teatruldenord.ro

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂAdriana Vaida,Andrei Stan,comedie romantica,cornel miron,Desculț în parc,dramaturgi americani,ioana cheregi,iubire,Laura Moldovan,neil simon,premiera revista teatrala radio,Ștefan Mareș,teatrul de nord din satu mare
Secția română a Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă duminică 23 aprilie, ora 19.00, în Sala Mare premiera spectacolului Desculț în parc de Neil Simon. Traducere de Monica Anastase Regia: Laura Moldovan. Scenografia: Alexandru Radu. Distribuția: Corie Bratter – Ioana Cheregi; Paul Bratter – Andrei Stan; Ethel Banks – Adriana Vaida;...