afis decurca lume teatrul ploiesti

logo teatrul toma caragiu ploiestiLa Teatrul de Revistă „Majestic” din Ploiești va avea loc miercuri, 20 noiembrie 2013, la ora 18.30, premiera oficială a spectacolului Descurcă lume de Eugene Nacht-Stroe, în regia autorului. În distribuție: George Liviu Frîncu, Mirel Mâneru, Ion Radu Burlan, Dana Vulc, Manuela Alionte Frîncu, Rodica Alexandru, Mihaela Duțu, Marian Despina, Petty Musa, Gabi Sandu. Muzica: Eugene Nacht-Stroe. Coregrafia: Marcela Timiraș. Scenografia: Ovidiu Pascal.

firfirica descurca lume dupa stroe si vasilache

Textul spectacolului este o adaptare realizată de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa Firfirică, scrisă de celebrul cuplu al anilor ’30, Stroe și Vasilache.

stroe si vasilache

Stroe și Vasilache

„Povestea bazată pe o comedie de situații se petrece prin anii ’40 la Poiana Țapului, pe Valea Prahovei. În câteva cuvinte, pot să vă spun că e o comedie în care un batrân colonel în retragere, care locuiește la vila lui în Poiana Țapului, e căsătorit și are un baiat, se implică într-o aventură care la un moment dat este descoperită. Un personaj important e un băiat bun la toate, prieten al fiului colonelului, Firfirică, genul de om care te scapă din orice situație. El are un suflet mare și încearcă să-i ajute pe toți, dar o încurcă și el de multe ori, din cauza dorinței sale excesive de a-i ajuta pe ceilalți. Povestea e acompaniată de vreo nouă melodii, dar nu cele din perioada respectivă. Eu fiind și compozitor, am compus toate melodiile spectacolului și am facut orchestrațiile pentru ele. Nu voi spune mai mult, să lăsăm publicul să descopere și sa reacționeze la surprizele spectacolului.” (Eugene Nacht Stroe).

 

costintuchilaPREMIERĂeugen nacht stroe,firfirică,premieră descurcă lume ploiești,stroe și vasilache,teatrul de revistă,teatrul revistă ploiești
La Teatrul de Revistă „Majestic” din Ploiești va avea loc miercuri, 20 noiembrie 2013, la ora 18.30, premiera oficială a spectacolului Descurcă lume de Eugene Nacht-Stroe, în regia autorului. În distribuție: George Liviu Frîncu, Mirel Mâneru, Ion Radu Burlan, Dana Vulc, Manuela Alionte Frîncu, Rodica Alexandru, Mihaela Duțu, Marian...