dincolo de scena workshop teatrul maghiar de stat timisoara

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită la o nouă ediţie a atelierelor aflate sub semnul întâlnirilor Dincolo de scenă.

Vă dăm întâlnire la un workshop coordonat de actorul Mátyás Zsolt, luni, 14 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Studio a Teatrului. Explorăm firele care-i leagă pe oameni, ne punem întrebări în legătură cu ce înseamnă a avea un rost comun şi dezlegăm iţele partiturilor colective de pe scenă.

Mátyás Zsolt

Mátyás Zsolt

Workshop-ul se desfăşoară în limba română. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate. Înscrierile se pot face la adresa daniela.magiaru@tm-t.ro până la data de 12 aprilie 2014, ora 22.00.

Vă aşteptăm cu drag!

costintuchilaWORKSHOPdincolo de scenă,experiențe teatrale,matyas zsolt,teatrul maghiar de stat timisoara,workshop inscrieri
Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită la o nouă ediţie a atelierelor aflate sub semnul întâlnirilor Dincolo de scenă. Vă dăm întâlnire la un workshop coordonat de actorul Mátyás Zsolt, luni, 14 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Studio a Teatrului. Explorăm firele care-i leagă...