arlechino-moare-antoaneta-cojocaru-loreta-popa

Se împlinesc doi ani de când Teatrul Bulandra a îmbrăţişat ideea unui Laborator de Noapte. Energie, culoare, muzică, mişcare şi cuvânt, rostit şi nerostit. Doi ani de când în creuzetul acestui Laborator se adaugă substanţă după substanţă, dar şi trudă, suflet, iubire, lacrimi, sudoare, muncă, pentru ca rezultatul să fie unul pe măsură. Doi ani de când o mână de artişti, mereu preocupaţi să înveţe unii de la alţii, mereu atenţi la detalii, mereu dornici să se dăruiască, până la ultima firimitură din pâinea caldă a fiinţei lor, au decis să meargă pe acest drum. Este deci un motiv de sărbătoare, căci sensibilitatea la lumea văzută şi nevăzută trebuie sărbătorită.

adrian-ciobanu-arlechino-commedia-dell-arte-moderna-bulandra-nikolai-evreinov

Continuitate, rezistenţă, cu semnul vieţii în dreptul inimii lor, aceşti artişti trudesc în Laboratorul de Noapte. Oameni din carne şi oase, autentici şi nepreţuiţi, care îşi trăiesc viaţa cu discreţie şi creează cu har, inspirându-ne şi pe noi. Ei sunt deja, sau pot deveni, modele sau mentori. Şi avem nevoie de ceea ce ne oferă ei, pentru ca totul să devină suportabil şi să ne trăim viaţa înconjuraţi de frumos. Cine doreşte să-i cunoască pe Adrian Ciobanu – Arlechino, pe Antoaneta Cojocaru – Pierrot, pe Ela Ionescu – Colombina, pe Vlad Oancea – Dottore şi pe soprana Raluca Oprea – Moartea şi să-i felicite, cine vrea să afle cât de grea, dar mai ales cât de frumoasă este munca acestora, cât din ceea ce sunt este dăruit în fiecare seară pe scenă, cât de tare arde flacăra creaţiei, este aşteptat cu braţele deschise la Teatrul Bulandra, sâmbătă, 28 iunie 2014, ora 20.00, Sala Liviu Ciulei Laborator, în ajun de o altă mare sărbătoare, cea a sfinţilor Petru şi Pavel.

arlechino-moare-teatru-modern-laboratorul-de-noapte

Imagini din spectacolul Arlechino moare?, Teatrul Bulandra din București

Haideţi la aniversarea celor doi de la premiera lui Arlechino moare? şi de la înfiinţarea Laboratorului de Noapte, un cuptor cu foc continuu al unei vocaţii care dospeşte din frământarea realităţii. Veţi descoperi în acest Laborator de Noapte energie răscolitoare, tandreţe, optimism şi o nesfârşită dorinţă de a lăsa ceva în urmă. La finalul spectacolului, veţi avea ocazia să ciocniţi un pahar cu şampanie, să rostiţi ceea ce vi se pare demn de rostit şi să aplaudaţi sau să mulţumiţi pentru o clipă petrecută frumos, acolo unde îngerii coboară din când în când… pe scenă.

Bilete puteţi găsi la casa de bilete a Teatrului Bulandra, dar şi online pe www.bulandra.ro.

Loreta Popa

Video-clip Arlechino moare?

Vezi și: Efectul Morţii asupra lui Arlechino, cronică de teatru de Loreta Popa

costintuchilaANIVERSAREaniversare,antoaneta cojocaru,arlechino moare?,bulandra,experiment,laboratorul de noapte,teatru modern,teatrul bulandra
Se împlinesc doi ani de când Teatrul Bulandra a îmbrăţişat ideea unui Laborator de Noapte. Energie, culoare, muzică, mişcare şi cuvânt, rostit şi nerostit. Doi ani de când în creuzetul acestui Laborator se adaugă substanţă după substanţă, dar şi trudă, suflet, iubire, lacrimi, sudoare, muncă, pentru ca rezultatul să...