interviu cu dorina lazar fabulamundi proiect european

În perioada 22–25 noiembrie 2013, la Teatrul Național din Târgu-Mureș se desfășoară evenimentul Conect2Act, odată cu lansarea proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe în România.

Proiectul Fabulamundi. Playwriting Europe este iniţiat şi promovat de PAV snc (Italia), Off Limits (Spania), Teatrul Național Târgu-Mureș (România) și o rețea europeană de teatre și festivaluri din Italia, Spania, România, Germania și Franța – este dedicat dramaturgiei contemporane.

fabulamundi playwriting europe

În cadrul acestui proiect, la Sala Studio a Teatrului Odeon din București a avut loc recent spectacolul-lectură Revanșa de Michele Santeramo. Traducere de Eva Simon. Regia: Vlad Cristache. Cu: Cristian Iacob, Gabriel Pintilei, Alina Berzunțeanu, Crina Mureșan, Mihai Calotă.

Detalii despre proiect într-un 

Interviu realizat de Crenguța Manea

Vezi și Conect2Act 2013 la Teatrul Naţional din Târgu Mureş

Fabulamundi la Teatrul Odeon

„Revanșa” de Michele Santeramo

costintuchilaISTORIILE SUBIECTIVE ALE UNUI SPECTATOR UȘOR DE FERMECATconect2 act,dorina lazăr,fabulamundi,proiecte europene,teatrul odeon
În perioada 22–25 noiembrie 2013, la Teatrul Național din Târgu-Mureș se desfășoară evenimentul Conect2Act, odată cu lansarea proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe în România. Proiectul Fabulamundi. Playwriting Europe este iniţiat şi promovat de PAV snc (Italia), Off Limits (Spania), Teatrul Național Târgu-Mureș (România) și o rețea europeană de teatre și festivaluri...