nominalizari premiile uniter 2014 teatrul mic

Spectacolul Numele de Jon Fosse, în regia lui Vlad Cristache, realizat de Teatrul Mic în coproducţie cu Teatrul de Comedie, a obţinut două nominalizări în cadrul Galei Premiilor UNITER 2015. Juriul celei de-a XXIII-a ediţii, alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Mircea Morariu şi Maria Zărnescu, a decis ca spectacolul de la Teatrul Foarte Mic să intre în competiţie atât pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar – Ana Ciontea pentru rolul Mama, cât şi pentru Debut – Ana BIanca Popescu pentru rolul Fiica.

afis Numele teatrul foarte mic

În cadrul Galei care va avea loc pe 25 mai 2015 la Teatrul Naţional din Bucureşti, alături Ana Ciontea la secţiunea Cea mai bună actriţă în rol secundar vor mai concura Ana Covalciuc pentru rolul Proprietăreasa din spectacolul Omul cel bun din Seciuan de la Teatrul „Bulandra” Bucureşti şi Katalin Berekméri pentru rolurile din spectacolul Castingul Dracului de la Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania „Tompa Miklós”.

La secţiunea Debut, Ana Bianca Popescu este nominalizată alături de Vlad Nemeş pentru rolul M din spectacolul Cockoşi de la Teatrul ACT din Bucureşti şi Ciprian Nicula pentru rolurile din spectacolul Eşti un animal, Viskovitz! de la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea.

Teatrul Mic este onorat să poată oferi publicului spectacole apreciate de critica de specialitate. Nominalizarea primită de cele două actriţe care fac parte din distribuţia spectacolului Numele este un semn de bun augur pentru teatru şi de recunoaştere pentru realizarea artistică a fiecăreia dintre ele

Numele de Jon Fosse. Traducere de Carmen Vioreanu. Regia şi scenografia: Vlad Cristache. Cu: Gheorghe Visu (Tatăl), Ana Ciontea (Mama), Ana Bianca Popescu (Fata), Cezar Grumăzescu (Băiatul), Aida Avieriţei (Sora), Bogdan Nechifor (Bjarne). Asistenţă regie şi scenografie: Silvia Roman.

Spectacolul Numele este programat joi, 16 aprilie și sâmbătă, 25 aprilie 2015, ora 19.00, în Sala Teatrului Foarte Mic din București.

Comunicat al Teatrului Mic din București

Ana Ciontea in spectacolul Numele_foto Adrian Bulboaca

 1 Ana Ciontea in spectacolul Numele_foto Adrian Bulboaca

Ana Ciontea în spectacolul Numele. Fotografii de Adrian Bulboacă

Ana Bianca Popescu in spectacolul Numele_foto Adrian Bulboaca

2 Ana Bianca Popescu in spectacolul Numele_foto Adrian Bulboaca

Ana Bianca Popescu în spectacolul Numele. Fotografii de Adrian Bulboacă. Sursa foto: Teatrul Mic din București

logo revista teatrala radioVezi: arhiva Teatrul Mic din București

costintuchilaȘTIRIana bianca popescu,ana ciontea,Gheorghe Visu,Numele de Jon Foss,premiile uniter,vlad cristache

Spectacolul Numele de Jon Fosse, în regia lui Vlad Cristache, realizat de Teatrul Mic în coproducţie cu Teatrul de Comedie, a obţinut două nominalizări în cadrul Galei Premiilor UNITER 2015. Juriul celei de-a XXIII-a ediţii, alcătuit din criticii de teatru Monica Andronescu, Mircea Morariu şi Maria Zărnescu, a decis ca...